Horoszkóp 2017. december 12.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan valakivel kommunikálhatsz, akivel korábban nagyon szoros kapcsolatot ápoltál, de az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól. A lényeg, hogy élvezd az életet! A kedd remek alkalom a lazításra!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Több olyan ötleted is támadhat, amivel a munkádat hatékonyabbá teheted. De fontos, hogy ezekbe másokat is beavass, különben könnyen konfliktusba bonyolódhatsz!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Pompás a nap mindenféle megállapodásra, szerződéskötésére, finom kávé vagy forró csoki melletti diskurálásra. Többen vannak a környezetedben olyanok, akik hajlamosak az irigykedésre, a rosszindulatra. Tarts tőlük nagyobb távolságot.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon sokat fogsz kommunikálni és többnyire te leszel a kezdeményező. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és nagyon közlékeny leszel. Olyan személyre tehetsz kedvező benyomást, aki nagyon fontos neked.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az elméd a mai napon éber és fáradhatatlan, világosan láthatod a céljaidat. Rendelkezel kellő erővel és energiával, így aztán most még olyan dolgokat is meg tudsz tenni, amihez korábban nem érezhettél kedvet. Rokonnal szorosabb lehet a kapcsolatod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon sok elintézendő ügy végére tehetsz pontot. Kiváló alkalom kínálkozik ma arra is, hogy megoldj egy olyan feladatot, amely a nemszeretem kategóriába tartozik. Adventi vásárban jól érezheted magad.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma valamilyen fontos hír juthat a füledbe, és az is lehet, hogy végre elejét veszed egy olyan beszélgetésnek, amit már régóta halogattál. Ne aggódj, az illető elfogadóan viselkedhet, amivel megkönnyítheti a dolgodat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A kíváncsiságod a mai napon nem ismerhet határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet kereshetsz és találhatsz is. Olyan valakivel is összefuthatsz, akinek a mondandója feldobottá tehet. Kiváló a mai nap a nagyobb vásárlásra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha utazol, akkor minden a legnagyobb rendben lehet. De az is megtörténhet, hogy olyan valakivel találkozhatsz a mai napon, akivel pillanatok alatt egy hullámhosszra kerülhettek. Vigyázat! Egyik családtagod most elvetheti a sulykot!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden szellemi tevékenység, kommunikáció, szervező munka és tárgyalás szempontjából kedvező a nap. Új tanulmányokba kezdhetsz, vagy eredményes vizsgát tehetsz. Ha randevúra készülsz, akkor minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon rengeteg munka szakadhat a nyakadba, és hirtelen azt sem tudod, hogy mihez kezdj. Ha karrierről, megélhetésről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert a dolgok kedved szerint alakulhatnak. Meglepő ajándékot is kaphatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A környezetedben lehet egy olyan személy, aki szívja az energiáidat. Próbálj meg nagyobb távolságot tartani tőle, így elkerülheted a kellemetlen helyzetet. Ha dolgoznod kell, akkor éghet a mai napon kezed alatt a munka.