Horoszkóp 2017. december 11.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha a mai napon nyugalomra tudnád inteni az elméd, és az előtted felsorakozó ügyekre koncentrálnál, akkor hallatlanul sikeressé válhatsz. Baráti találkozó alkalmával fontos téma kerülhet szóba, lehet, hogy most érdemes lenne megfogadnod az ezzel kapcsolatos tanácsokat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hatékonyan tudsz kommunikálni, amely elsősorban a higgadtságodnak és a józan gondolkodásodnak köszönhető. Pénzügyeid is csodásan alakulhatnak, és ez is nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy egyszerűen jól érezd magad a bőrödben.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon az elméd éber és élénk, így most sikert sikerre halmozhatsz az élet különböző területein. Persze csak akkor, ha elég ideig tudsz egy dologra koncentrálni. Ha párkapcsolatban élsz, a társad viselkedése miatt idegessé válhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Előfordulhat, hogy a mai napon kissé feszültebb leszel. Tudatosan kellene törekedned az időnkénti lazításra, és próbálj meg kellemes dolgokra gondolni. A titkos szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely feldobottá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez a mai nap az üzleti vagy pénzzel kapcsolatos tárgyalásoknak. Lazításként látogass adventi vásárba, nagyon jól fogod érezni magad.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindenféle szellemi tevékenység végzésére pompás ez a nap. Olyan valakivel is találkozhatsz, akinek a mondandója előtt döbbenten állhatsz. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Több olyan személy lehet a közvetlen környezetedben, akiket akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Próbálj meg a legőrültebb helyzetben is nyugodt maradni, mert így kerülheted el az anyagilag nehéz helyzeteket.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a mai nap a nyílt kommunikációra és jobban kiveheted a részedet a munkából. mint általában. Ha másokkal kell együtt dolgoznod, akkor ezek között az emberek között roppant népszerű lehetsz. Még az is lehet, hogy valaki tolja a te szekeredet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan változás történhet a mai napon, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a tanácsát meg kellene fogadnod, mert ennek hatására fantasztikus sikereket érhetsz el.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy családi ügyek foglalkoztathatnak: érdemes átértékelni az otthoni helyzetedet, és változtatásokat eszközölni. Most könnyedén és nyíltan meg tudsz beszélni a rokonaiddal kapcsolatban bármit. A munkában változás várható.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A gondolataid és a figyelmed a mai napon a magánéletedre irányulhat. Ha azon kapod magad, hogy a múlton merengsz, próbáld meg azt a jelen helyzeteddel összefüggésben látni. Érdemes lenne nagyobb vásárlást ma bonyolítani.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon mindenféle új ötleted lehet, amelyeket azért kellene papírra vetni, mert mindet nem fogod tudni nyomban megvalósítani. Érdemes lenne a szerencsejátékokban is próbát tenni.