Horoszkóp 2017. december 10.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Előfordulhat, hogy elszámolod magad, és sokkal kevesebb lehet a pénzed, mint amennyit képzeltél. De az is lehet, hogy a partnered viselkedhet úgy, amely miatt a csalódottság érzése hullámozhat át a lelkeden. Ha vásárolsz, légy körültekintőbb.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az egészségedre kellene a mai napon jobban vigyázni. Ha úgy érzed, nem vagy erőd teljében, akkor itt az ideje, hogy kipihend magad. Ágynyugalomra lenne szükség, amelynek hatására sokkal gyorsabban felépülhetsz, és a tettek mezejére léphetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Elképesztő hírek juthatnak a füledbe. Ha szülő vagy, akkor az lenne az igazi, ha ma több időt töltenél a csemetéddel. Ha a mai napon kerül sor randevúra, akkor a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy azt remélted.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A baráti kapcsolatok között van olyan, amely a mai nap próbáját nem állja ki, és búcsút is inthettek egymásnak. Ha titokban tartott szerelmi viszonyt folytatsz, akkor a mai napon úgy érezheted, a boldogság kék madara telepedett a válladra.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szülő vagy, akkor pompás napot tölthetsz el a gyermeked társaságában. De az is megeshet, hogy a partnered mond olyan dolgokat, amely miatt örömödben táncra perdülnél. Óvatosan az utakon, közlekedés során idegtépő helyzet alakulhat ki.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Érdemes lenne a mai napon adventi vásárban forgolódni, mert pompásan érezheted magad. Ha pénzről van szó, akkor légy egy kicsit óvatosabb, mert olyasmire adhatsz ki, amely nem éri meg az árát. Baráttal töltött idő most különösen sok energiával és erővel tölthet fel.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy egy váratlan találkozás hatására feszültebb vagy a kelleténél. Az sem kizárt, hogy egy kellemetlen helyzetbe csöppensz, amiből nem tudsz úgy kikeveredni, ahogyan te szeretnéd. Utazás pompásan alakulhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Érdemes lenne a mai napon adventi vásárba látogatni, és finom falatokat fogyasztani, forralt bort vagy puncsot iszogatni. De vigyázat! Megeshet, hogy egy olyan személlyel találkozol össze, akit legszívesebben messziről elkerülnél.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan rokon hallathat ismét magáról, akivel a kapcsolatod nem mondható jónak. Amit mond, azzal újabb tüskét szúrhat a szívedbe. Beszéld ki magadból a dolgokat, így elkerülheted, hogy ez a lelki csalódás fizikai formát öltsön, és ágynak döntsön.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy összetalálkozol egy olyan személlyel, aki iránt gyengéden érzel. De az sem kizárt, hogy egy régi ismerős szeretne veled találkozni, akivel korábban szoros kapcsolatot ápoltál, de valamiért az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap legfontosabb feladata a mértéktartás. Vonatkozhat ez evésre, ivásra, szórakozásra vagy munkára is. Olyan információ juthat a fülecskédbe, amely miatt elgondolkodhatsz a világról, és abban a saját helyedről. Régi ismerős is újra felbukkanhat az életedben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon bánj óvatosabban a pénzzel, mert könnyen elverheted haszontalan dolgokra.  Az is előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor más hibája miatt kell mélyebben a zsebedbe nyúlni. Ha dolgoznod kell, próbáld meg visszafogni magad, ugyanis ma több olyan emberrel hozhat össze a sors, akik hajlamosak konfliktusokba bonyolódni.