Horoszkóp 2017. december 9.

Kos
III. 21. – IV. 19.

 

Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem csinálnál semmit, csak lógatnád a lábad. Érdemes lenne adventi vásárban, forgatagban is részt venni, mert ez is jó hatást gyakorolhat a lelkiállapotodra. Idős vagy beteg rokonra fordíts nagyobb figyelmet!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon hatalmába keríthet az érzés, miszerint az lenne a legjobb, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ám nincs ilyen szerencséd, és sajnos egyik családtagod olyan hibát követ el, melynek hatására nagyot csalódsz benne.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha kisebb gyerekek körében töltöd az időd egy részét, akkor az apróságok feltölthetik lemerülőben lévő lelki energiaraktáradat. Ha a mai napon mész vásárolni, akkor ezt a lehető legjobbkor bonyolítod: kedvezményesen juthatsz értékes dolgokhoz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Vannak a környezetedben olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg higgadt maradni, előfordulhat, hogy egyik rokonod olyat tesz, ami egyáltalán nem fog tetszeni neked.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érdemes lenne a mai napon kipróbálni egy új receptet, vagy felturbózni egy klasszikus fogást, ugyanis most nagyon kreatív időszakodat éled, brillírozol a konyhában!  Ha adventi vásárban forgolódsz, jól érezheted magad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

 

Összességében ez a nap jónak mondható. Különösen akkor, ha nem kerül a pénz a fókuszba, amelyből sajnos nincs annyi, amennyi elég lenne. Utazás során kellemes élményekben lehet részed. Érdemes kozmetikust, fodrászt is felkeresni a mai napon.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a nagyot mondásra, vagy a titkolózásra. Még az is megtörténhet, hogy olyan dolgokat fogsz mondani, amelyek a kegyes hazugság kategóriájába tartoznak, és amelyekkel magadat nyugtathatod meg.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelmi viszonyokban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy olyan dolog derülhet ki, amely miatt könnybe lábad a szemed. Ha szülő vagy, csemetéd hajlamossá válhat a füllentésre. Beszélj vele őszintén.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

 

Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására. Illetve az is lehet, hogy olyan rokonnal kell foglalkoznod, akit ki nem állhatsz, aki esetleg most akár kárt is okozhat neked. Kifecseghetsz egy olyan dolgot, amit titokban kellene tartanod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A hazugság napja lehet ez a mai, amikor igyekszel elkendőzni valami olyan dolgot, amit korábban tettél. Ám sajnos ebben az ügyben most nincs szerencséd. Előtt vagy utóbb minden titok napvilágra kerül…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan hírek juthatnak a fülecskédbe, amelyek teljesen meg fognak döbbenteni. A munkában, megélhetésben sok dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd, és amely miatt örömödben akár táncra is perdülnél.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha egy rokon társaságában töltöd az időd egy részét, akkor nem lesz okod panaszra. Valaki igyekszik keresni a kedvedet, és sokat tehet azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Pénzügyeid alakulása miatt is minden okod meg lehet az örömre.