Horoszkóp 2017. december 8.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint a mai napon: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Kiváló a mai nap pénzügyek bonyolítására. De az is lehet, hogy valakinek olyan dologgal kedveskedhetsz, amely jó hatással lehet a kapcsolatotokra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A kellemes meglepetések napja lehet ez a mai. Valaki olyan dologgal kedveskedhet, amelyre egyáltalán nem számítottál. Ne feledd ezt megköszönni. Ha párkapcsolatban élsz, és vannak titkaid, akkor azokra nagyon vigyázz!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A megélhetésedben kialakulhatnak nehezen kezelhető helyzetek. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben felbukkan egy olyan személy, aki miatt idegessé válhatsz, mert tehetetlen vagy vele szemben. A mai napra tervezett utazás jól sikerülhet!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. Az érzelmi életed alakulása miatt felhőtlenül boldognak érezheted magad. Előfordulhat, hogy olyan hobbiba kezdesz, amely erős befolyást gyakorol az életedre, a jövődre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az emlékek elemi erővel törhetnek fel a mai napon, amelyek miatt talán még könny is legördülhet az arcodon. A munkában nehéz helyzet jöhet létre. Még az is megeshet, hogy más miatt neked kell tartanod a hátad. Nagyobb vásárlásra kiváló ez a nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az eredményes kommunikáció napjának is nevezhető ez a mai. Pénzügyeid is ragyogóan alakulhatnak. Még az is lehet, hogy jutányos áron juthatsz valamihez. Hivatalos ügy bonyolítására is jó a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A dolgok egészen másként alakulhatnak a későbbiekben, mint ahogyan az a mai napon látszik. Ezért fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, és egyetlen lépést se tegyél most, ami a jövőddel vagy az anyagiakkal lenne kapcsolatos.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy egy lázas megbetegedés egyik pillanatról a másikra leteríthet. Érdemes lenne nagyobb adag C-vitamint szedni, illetve ha gyengének érzed magad, akkor több időt ágyban tölteni. Baráttal töltött idő pompásan telhet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan titok juthat a tudomásodra, amely miatt más szemmel láthatod a világot, és benne a saját helyedet. A rokonaid között van olyan személy, aki a viselkedésével csalódást okozhat. Ma valami túl szép ahhoz, igaz lehessen.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is megtörténhet, hogy ma te fogsz füllenteni. Vagy egy olyan titokra derül fény, ami miatt roppant kellemetlen helyzetbe kerülsz. Ha lehet, ma húzódj a háttérbe, és próbáld megúszni a kínos szituációkat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon a munkádra kellene koncentrálni, mert hibát véthetsz, ami miatt nem csak a hátadat tarthatod, hanem negatív anyagi hatása is lehet. A felettesedről pedig vagy jót mondj, vagy semmit. Ismerősnek dicsérettel bearanyozhatod a napját.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkád, a megélhetésed miatt lehetsz a mai napon kissé bizonytalan. Olyan dolgok is megfordulhatnak a fejecskédben, amelyről szó sincs. Ezért tartsd észben, hogy a gondolatnak teremtő ereje van: ha negatív dologra gondolsz, akkor az könnyen valóra válhat.