Horoszkóp 2017. december 7.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon mindennél fontosabb az egészséged megőrzése. Több időt töltesz a szabad levegőn, vitaminkészítménnyel turbózod fel az immunrendszered, sőt egy új sport gyakorlásán is elgondolkodhatsz. A barátokkal ma különösen jó kapcsolatot ápolsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma könnyebbnek érezheted az életedet, kevesebb feladatot kell ellátnod. Valaki igyekszik a kedvedben járni. A régi párkapcsolatokban értékelni kellene, hogy a társad nagyon igyekszik, és mindent megtesz értetek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Akinek olyan barátja van, mint neked, annak nincs is szüksége ellenségre. Nagyon figyelj arra, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Különösen, ha olyan személyről van szó, akiben megbízol. Mert kijátszhatnak, becsaphatnak, lelkileg összetörhetnek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha szülő vagy, csemetéd miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. De az is lehet, hogy olyan valaki részesíthet dicséretben, akinek a véleménye sokat jelent számodra. A megérzéseid a mai napon tökéletesen működhetnek, hallgass ezekre!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nagyon fontosak lehetnek a mai napon a rokonaid, akik között van olyan, aki szeretne segíteni neked. Fogadd el a kinyújtott kezet és értékeld mások igyekezetét. A munkahelyeden olyan esemény történhet, ami kisebb feszültségre ad okot.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Vannak olyanok, akik ma megpróbálhatnak befolyásolni, de senkire nem szabad hallgatnod, mert akik a tanácsot adják, nem látják olyan kristálytisztán a helyzetedet, mint te. Hallgass a belső intuícióidra!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Figyelmed fókuszában ezen a napon a pénz állhat. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor meg kellene fogadnod a társad ötletét, mert ezáltal jelentős bevételre tehetsz szert. De megeshet, hogy olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelyet azonnal meg kell ragadni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki már a találkozás első pillanatában nagy hatást gyakorol rád. Az az érzésed lehet, hogy ezt a személyt már ismered valahonnan. Érdemes a nagyobb vásárlásokat a mai napon lebonyolítani.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vannak, akik az agyadra mennek ezen a napon, és egyik pillanatról a másikra kihoznak a béketűrésből. Mielőtt megszólalsz, számolj el tízig, így elkerülheted a konfliktusokat. Felettesed ma nyitott az ötleteidre, bátran oszd meg vele véleményed.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a tabu kategóriájába tartozó dolgok kerülhetnek terítékre, amely miatt feszültebbé válhatsz. De az is lehet, hogy egy kolléga magatartása előtt állhatsz döbbenten, mert ezt igazán nem feltételezted volna róla.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkahelyeden jöhet létre olyan helyzet, amely miatt idegessé válhatsz. De az is lehet, hogy a felettesed állhat elő olyan helyzettel, amely miatt hirtelen nem is tudod, mitévő légy. Kérj tanácsot olyan valakitől, akiben tökéletesen megbízol.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amely miatt a jövődet kissé homályosan láthatod. Beszélj egy kollégával, illetve oszd meg a bajodat egy olyan személlyel, aki kívülállóként jobban láthatja, mit és hogyan kellene tenned.