Horoszkóp 2017. december 6.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka. Fantasztikus eredményt érhetsz el, és olyan elismerő szavakban is részed lehet, amely miatt úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Vásárláskor bosszúság érhet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon nagyon jól alakulnak anyagi ügyeid. Az egészségedre, a testi épségedre fokozottan figyelj, mert balesetveszélyes lehet ez a szerda.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A közvetlen környezetedben olyan személlyel találkozhatsz, akinek kisstílű magatartása előtt döbbenten állsz. A régi párkapcsolatodból a mai napon eleged lehet. Itt az ideje, hogy őszintén elmond a társadnak, hogy mi az, ami zavar, és min kellene változtatnia.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A megélhetésben alakulhatnak a mai napon úgy az ügyeid, hogy örömödben talán fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy a szerelmi életedben történhetnek kellemes meglepetések, amelyek miatt szintén ragyogó lesz a kedved.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kommunikációs nehézségek alakulhatnak ki a mai napon. De megeshet, hogy te vagy az, aki nehezebben tudja kifejezni magát. Szedd össze magad, és koncentrálj, így kerülheted el a csalódást, amelyet nem köszönhetsz másnak, csak saját magadnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Többször gondolhatsz a mai napon egy olyan személyre, akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál, de már jó ideje nem vagytok semmilyen viszonyban sem. Megeshet, hogy te vagy az, aki most nehezebben tudsz alkalmazkodni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Figyelmednek a középpontjában a mai napon az anyagi ügyeid állhatnak. Talán a fülecskédbe juthat egy olyan hír, amely miatt a pénz körül foroghatnak a gondolataid. Ha elégedetlen vagy a juttatásokkal, akkor ennek ma bátran hangot adhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Iszonyatosan nagy terhek nehezedhetnek a válladra. De az is lehet, hogy olyan valamivel kell foglalkoznod, amelyről korábban azt gondoltad: vége, befejezted, pont kerülhet a dolog végére. Ha szülő vagy, csemetéd ma jól felbosszanthat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Összességében ragyogónak nevezhető ez a mai nap, hiszen sok minden alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd, ahogyan azt a legmerészebb álmaidban is láttad. Bármennyire elfoglalt vagy, be kellene iktatni az életedbe rendszeres testmozgást.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan események történhetnek, amelyek elgondolkodtathatnak, és rájöhetsz arra, hogy talán változtatni kellene, mert a jelenlegi helyzetben nem tudsz előrébb lépni. Erről bátran beszélj családtaggal, vagy olyan személlyel, akiben megbízol.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkahelyeden vannak olyan személyek, akik a háttérben meghúzódva próbálják keverni a kártyát. De az is lehet, hogy olyan pletyka juthat a füledbe, amely miatt talán még az állad is leeshet. Közlekedés során légy sokkal óvatosabb.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy éjjel-nappal dolgoznod kell. Ami azért nem esik nehezedre, mert olyan pénz ütheti ezért a markodat, amelyre nagyon nagy szükséged van. De megeshet, hogy felettesed viselkedése miatt érezhetsz elégedettséget.