Horoszkóp 2017. december 5.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan sikereket érhetsz el a munkában, a megélhetésben, hogy azt veheted észre, hirtelen annyi lett az irigyed, mint égen a csillag. Most olyan lehetőséggel találhatnak meg, amit vétek lenne visszautasítani.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A környezetedben több olyan személy is van, akik féltékenyek lehetnek rád, de te próbálj meg most inkább csak magadra koncentrálni. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki jó hatást gyakorolhat a karrieredre.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kellemesen alakulhat a napod, olyan személyekkel dolgozhatsz ma együtt, akikkel egy hullámhosszon vagytok. Figyelj jobban az egészségedre, nem ártana valamilyen vitaminkészítményt szedned, amivel erősítheted az immunrendszered.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Figyelmednek fókuszában a mai napon elsősorban az érzelmi életed állhat. Ha még nem vagy szerelmes, akkor lehet, hogy ma Ámor nyila a szíved közepébe talál. A meglévő viszonyokban olyan dolog történhet, amely szorosabbá teheti a kapcsolatot.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon az anyagi ügyeid alakulása miatt érezheted magad jól a bőrödben. De az is lehet, hogy olyan személlyel futsz össze, akivel korábban talán nem volt harmonikus a kapcsolatod. Ám most miden átértékelődik, és élvezheted a helyzetet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma elsősorban a rokonokkal, a közvetlen környezeteddel kellene kommunikálni. Hosszabb ideje fennálló problémára is megoldást találhattok közösen.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kedden olyan dolgokat sodorhat az utadba az élet, amitől boldognak érezheted magad. Pénzügyi ügyintézésre, anyagi dolgok átgondolására nagyon kedvező a mai nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kirobbanó formában vagy, az energikusság jellemez a mai napon. Nemcsak erőt, hanem kedvet is érzel magadban ahhoz, hogy olyan elintéznivalók végére pontot tégy, amiket eddig halogattál.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amiről korábban úgy gondoltad: lezártad, befejezted, azt most úgy tűnik, elölről kell kezdened. Siránkozás helyett inkább szedd össze magad, és lépj a tettek mezejére. Most lesz erőd végleg lezárni a dolgot.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A pénzügyi ügyintézéshez nagyszerű a mai nap! Sőt, időzítsd a bevásárlást is a mai napra, esetleg a karácsonyi ajándékok beszerzését, hidd el, nem fogod megbánni!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Itt az ideje, hogy egy kicsit magaddal foglalkozz! Zárd ki a környezetedben lévő irigy és féltékeny embereket, és koncentrálj a saját dolgaidra! Ez a nap kiváló az ingatlanokkal, rokonokkal kapcsolatos ügyek elintézésére. Sőt vásárláshoz is ideális!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma légy fokozottan óvatos munkában és közlekedés közben. Valakinek az erőszakos viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Ne hagyd magad, egyszerűen mond el a véleményedet szépítés nélkül az illetőnek.