Horoszkóp 2017. december 4.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás napod lesz, több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Olyan valakit sodorhat a mai napon utadba az élet, akinek a tanácsait megfogadva a későbbiekben ragyogó helyzetbe kerülhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden idegszáladdal a pénzre kellene a mai napon koncentrálnod, mert végre lehet annyi, amennyi elég lehet. De az is megtörténhet, hogy valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amely miatt lelkedet átjárhatja az öröm és a boldogság érzése.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rendkívül energikus lehet ez a mai nap, amikor olyan feladatokat is el tudsz végezni, amelyek a „nemszeretem” kategóriába tartozhatnak. Megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kellemes lehet ez a mai nap, amikor több dolog is úgy alakulhat, ahogyan azt a legmerészebb, a legszebb álmaidban mertél csak elképzelni. Ami a pénzügyeidet illeti: most a helyzet magaslatán állhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan valakivel kommunikálhatsz, akivel nagyon is hasonló az értékrended. A munkahelyeden rövidesen olyan változások lesznek, melyek érinthetik a te megélhetésedet is. Anyagi ügyeid irigylésre méltóak a mai napon.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma rendkívül energikus lehetsz, olyan dolgokat is elvégzel, amiket már jó ideje halogatsz. Ha a mai napon vásárolni indulsz, légy óvatos, elsőre bosszantó szituációba kerülhetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Alapvetően jól alakulhat ez a mai nap. Még az is megtörténhet, hogy olyan titkos információ jut a tudomásodra, amelynek a birtokában önmagadat hozhatod előnyös helyzetbe. Jól nézd meg, hová parkolsz, könnyen előfordulhat, hogy megbírságolnak!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem ez a hét legszerencsésebb napja, az biztos! Egy régi ügy kerülhet ismét terítéke, amelyben most nem te jössz ki jól. Most kicsit határozottabban ki kell állnod magadért több fronton is. Még az is lehet, hogy összefutsz egy régen látott ismerőssel.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A baráti kapcsolatok ma előtérbe kerülnek. Az is előfordulhat, hogy olyan valakivel futsz össze, akivel bár korábban szoros kapcsolatban voltál, de már jó ideje nem beszéltetek. Értékeidre most fokozottabban ügyelj!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hatalmas sikereket érhetsz el a munkában, a megélhetésben. Szerencsére a feletteseddel olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyek már régóta nyomták a szívedet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A nagy találkozások napja a mai! Több olyan személy kerülhet a közvetlen környezetedbe, akiknek a stílusát elfogadhatatlannak tartod. De az is megtörténhet, hogy olyan valaki bukkanhat fel teljesen váratlanul az életedben, akiről kiderül, hogy teljesen azonos hullámhosszon vagytok.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A kellemes meglepetések napja lehet ez a mai. Olyan dolgok történhetnek meg, amelyek miatt földöntúli boldogság és elégedettség tölt el. A munkahelyeden is olyan fejlemények történhetnek, amelyek nagyban hozzájárulnak a nyugalmadhoz.