Horoszkóp 2017.11.30.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon a múlt többször juthat az eszedbe. A meghatottságtól, az emlékezéstől talán még könny is csilloghat a szemedben. Valakinek szüksége van a te vigasztaló szavaidra, ezért ne fukarkodj vele, hiszen ez neked nem kerül egy filléredbe sem.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kellemesnek ígérkezhet ez a mai nap, amikor könnyedén megoldhatsz bonyolult dolgokat. Olyan valakivel találkozhatsz, akivel öröm a kommunikáció. Fizikailag is csúcsformában lehetsz, és éghet a kezed alatt a munka is.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Elegendő energiával rendelkezhetsz a kemény és szorgalmas munkához, de csak olyan feladatokra vállalkozz, amelyekhez személyesen és érzelmileg is kötődni tudsz. Ha egészségi problémád van, ne aggódj, jó kezekben leszel, minden rendben lesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A környezetedben vannak olyanok, akik annyira irigyek és féltékenyek rád, hogy meg tudnának fojtani egy kanál vízben is. De az is lehet, hogy most derül fény egy olyan titokra, amely miatt úgy érezheted: darabokra törték a szívedet…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érzelmeid és a vágyaid a mai napon igen erőteljesek lehetnek. Sőt, az is lehet, hogy olyan szenvedélyes vagy, hogy a környezetedben élők egyik ámulatból a másikba eshetnek. Ingatlannal, hagyatékkal, bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyet most intézz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden esély meg lesz arra, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akikkel közös nevezőn vagy a számodra fontos ügyekben. De az is lehet, hogy felbukkanhat egy olyan személy a láthatáron, akitől erősebben ver a szíved…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szexuális kapcsolataid felhevülhetnek. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan személlyel találkozhatsz, akivel lemerülhetsz a szenvedély tengerében. Hivatalos ügyek bonyolítására jó a nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Sokkal szubjektívebb vagy, mint általában, tehát jobb, ha távol tartod magad mindentől, amihez szigorú tárgyilagosságra lenne szükség. Ha szülő vagy, gyermeked miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át. Kolléga irigysége előtt döbbeneten állhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaid teljesen átitathatják az ellenkező nemhez fűződő kapcsolatodat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereidben fogod érezni. Utóbbi ismeretlen a számodra, ezért is állhatsz a történtek előtt döbbenten.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Életed mély érzelmi színezetet kaphat, de nem csúszik ki az ellenőrzésed alól. Kezedben tarthatod a szálakat és értékelni fogod élményeid tágabb dimenzióját. Olyan emberek társaságát keresheted, akikhez képes vagy ezen a szinten kapcsolódni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Találkozásaid mély érzelmeket keltenek, és igen kielégítőnek ígérkeznek. Próbálj meg tudatában lenni önmagadnak és minden lépésednek, mert lobbanékonyabb vagy, ennek hatására olyat tehetsz, amit később megbánhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt a mai napon jobban izgulhatsz. Talán még Szent Antalhoz is fohászkodhatsz, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan azt szeretné. De megtörténhet, hogy kellemes emberrel kerülhetsz kapcsolatba, ami feldobottá tehet.