Horoszkóp 2017.11.29.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Elegendő energiával rendelkezel a kemény és szorgalmas munkához, de csak olyan feladatokra vállalkozz, amelyekhez személyesen és érzelmileg is kötődni tudsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban minden rendben lehet, hála neked.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érzelmeid és a vágyaid igen erősek lehetnek, még az is lehet, hogy szenvedélyesen nyilvánulhatnak meg. Olyan emberek vonzódhatnak most hozzád, akik a segítségedre lehetnek egy olyan ügyben, amely felettébb bonyolult.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon kopogtathat ajtódon a múlt: olyan valakivel kommunikálhatsz, akivel régen találkoztál. De az is lehet, hogy most tudsz egy régi, felettébb bonyolult ügynek a végére pontot tenni. Szerződéskötésre kiváló a nap.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnéd, hogy ez napvilágra kerüljön, akkor most bombabiztos alibire lesz szükséged. Ha most bonyolódsz szerelmi viszonyba, akkor hajlamos lehetsz választottadról többet gondolni, mint amivel valóban rendelkezik.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ne fukarkodj az elismerő szavakkal. A dicséret neked nem kerül semmibe, viszont ennek hatására olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt irigyeid száma megsokszorozódhat. Érdemes a mai napon shoppingolni, mert jó lehetőségre találhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A régi szerelmi kapcsolatokban nem lesz minden fenékig tejföl. A békesség kedvéért neked kellene engedékenyebbnek lenni, így kerülheted el a nehéz helyzetet. Pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz: extra bevételre van kilátás.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akivel kölcsönösen ki nem állhatjátok egymást. De előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek szüksége van a te tanácsodra és a kapcsolataidra egyaránt.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik – ha nem vigyázol – szempillantás alatt elszipkázhatják az energiádat. Ezektől az energiavámpíroktól tarts nagyobb távolságot, mert különben legyengült állapotban könnyen ledönthet lábadról egy betegség.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon kellemes meglepetésben lehet részed. De megtörténhet az is, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel kellemesen elbeszélgethettek. Felettesed viselkedése miatt a plafonon lehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érzelmeid és a vágyaid igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulhatnak meg. Olyan emberekkel veheted körbe magad, akik képesek kiváltani belőled ezeket az érzelmeket. Szexuális kapcsolatod felhevülhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Összességében pompás lesz a napod, hiszen több olyan dolog is sikerülhet, amelyről talán már le is mondtál. De az is lehet, hogy egy kellemes beszélgetés töltheti fel érzelmi energia raktáraidat. Utazás pompásan sikerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Rád nem jellemző az irigység, ám most mégis olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt a féltékenység zöld szemű szörnyetege keríthet hatalmába. Érdemes lenne a mai napra szabadságot kivenni, és a karácsonyi shoppingolást megejteni.