Horoszkóp 2017.11.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kedvez a mai nap utazásnak, amely nagyon jól sikerülhet. Ha most fizetsz be, vagy foglalsz le utazást, azt is lehető legjobbkor teszed. A munkában is fantasztikus eredményt érhetsz el. Kiváló a nap egzisztenciális téma megtárgyalására is.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Pénzügyeid pompásan alakulhatnak a mai napon. Még az is lehet, hogy valaki ajándékkal kedveskedhet, vagy a sors hoz eléd olyan lehetőséget, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Kollégával légy kedvesebb!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhettek át. Nagyobb hatást gyakorolhatsz most a partneredre, aki ha eddig makacsul ragaszkodott valamihez, most megváltoztathatja az álláspontját. Ez jó hatást gyakorolhat rátok.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kellemesen telhet ez a nap, különösen akkor, ha olyan valakivel találkozol, aki korábban fontos szerepet játszhatott az életedben. Érdemes hivatalos ügyeket most bonyolítani, mert minden gyorsan megy. Pénzügyi tranzakciók bonyolítására is jó a nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Előfordulhat, hogy családtag miatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, de az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel elbeszélhettek egymás mellett. Ha pénzről van szó, akkor minden okod meg lehet a boldogságra és az örömre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Emberi kapcsolataid a mai napon akkor alakulhatnak jól, ha igyekszel másokhoz alkalmazkodni és ha végig tudsz hallgatni olyanokat is, akiket egyébként nem kedvelsz. Ennek hatására olyan dolog juthat a tudomásodra, ami előnyt jelenthet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindig értetlenül álltál az irigy, gonosz emberek viselkedése előtt. A mai napon is így lesz ez, amikor egyik döbbenetből a másikba eshetsz, hiszen olyan valaki viselkedik elképesztően, akiről ezt sohasem feltételezted volna. Vásárlásra kiváló a nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Figyelmednek a fókuszában a mai napon elsősorban a pénz állhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. De előfordulhat, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki remek lehetőségről számolhat be. Érdemes megfogadni mindazt, amit tanácsol.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt kicsit zavarodottnak érezheted magad. Ha valamit nem értesz, akkor kérdezz! Ha kell, akkor újra és újra, mert így kerülheted el a kellemetlenséget vagy a veszteséget.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha vannak titkaid, azokra nagyon kellene vigyáznod, mert ha kitudódnak, óriási cirkuszra, nagy botrányra van kilátás. Az is lehet, hogy valaki a háttérben állva igyekszik ártani neked. Ezért légy óvatosabb, figyelj, kinek, mit és hogyan mondasz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A baráti kapcsolatok talán sohasem voltak annyira fontosak, mint a mai napon. De az is lehet, hogy a közösségben – amelynek tagja vagy – vannak olyanok, akiknek a segítségével előnyös helyzetbe kerülhetsz. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A hosszútávra szóló, fontosabb döntéseidet vagy terveidet most jobb lenne egyelőre félretenni. Gondolkodásodat ugyanis érzelmi szempontok befolyásolják és nem a tárgyilagos megfontolás. Olyan hír is a füledbe juthat, amely könnyet csal a szemedbe.