Horoszkóp 2017.11.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellő magabiztossággal és tetterővel rendelkezel a mai napon. Úgy érezheted, bármilyen nehézséggel meg tudnál birkózni. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy végére járj egy olyan ügynek, amely talán már jó ideje foglalkoztat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon még az égiek is segítenek abban, hogy jó döntéseket tudj hozni. De arra is, hogy nagy fába vágd a fejszédet, mert amibe most belekezdesz, abban hallatlanul sikeres lehetsz. Váratlan találkozás felvillanyozhat, jó hatást gyakorolhat a kedélyedre.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagyon energikus lehetsz ezen a napon és készen állhatsz a kemény munkára is. Sportolásra is kiváló ez a nap: nagyszerűen érezheted magad anélkül, hogy mindenáron győzni akarnál. Remek ez a nap karácsonyi ajándékok vásárlására.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A túlzott energikusságod önös, személyeskedő vitákba sodorhat téged. Egyszerűen nem vagy hajlandó meghátrálni. Pozíciódat úgy védelmezheted, mint egy megsebezett tigris. A vita elkerülése a legfontosabb: légy elfogadóbb, nyitottabb.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ne hagyd, hogy önös érdekeid vezéreljenek, figyelmen kívül hagyva mások érdekeit és álláspontját. Ha nem így teszel, még keményebb ellenállásba ütközhetsz, és még súlyosabb társkapcsolati problémáid adódhatnak. Jó ismerőssel légy kedvesebb!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan kollégával akaszthatod össze a bajszod, akivel nagyon nem kellene, mert az illető nagyon sokat tud ártani neked. Ha pénzről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert olyan bevétel is ütheti a markod, amire nem számítasz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Fogd vissza magad a munkahelyeden, mert ha nyüzsögsz, akkor ezzel a viselkedéseddel olyan valakinek az ellenszenvét vívhatod ki, akiét nagyon nem kellene. Előfordulhat, hogy valaki megajándékoz, ami feldobottá tehet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon minden simán megy, talán még a régóta húzódó ügyek végére is pontot tehetsz. A baráti kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha most te teszel többet a viszonyotokért. Ha szülő vagy, gyermeked ma gondoskodik neked elfoglaltságról.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ingerlékenyebb lehetsz a mai napon, és tényleg nehéz veled együtt élni azoknak a tudattalan energiáknak köszönhetően, amelyeket nem sikerült megfelelően hasznosítani, vagy semlegesíteni. Hivatalos ügy intézésére kiváló a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha korábban figyelembe vetted mások elképzeléseit és beépítetted azokat a terveidbe, akkor most minden rendben lesz. Ha nem, ellenállásba ütközhetsz és konfliktusaid támadhatnak. Ha úgy érzed, valakinek nincs igaza, akkor sem érdemes most ezt szóvá tenni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem esik ma nehezedre nagyobb erőfeszítéseket tenni azért, hogy minden zökkenőmentesen menjen. Hiszékenyebb vagy az átlagosnál, amit valaki megpróbálhat kihasználni. Ezért figyelmesebbnek kellene lenni, így kerülheted el a veszteséget.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma könnyen dühbe jöhetsz, különösen, ha családtagokról vagy barátokról van szó. Ennek minden bizonnyal olyan régmúltban elfojtott harag az oka, amit most valamilyen jelentéktelen incidens vagy elejtett megjegyzés vált ki belőled.