Horoszkóp 2017.11.26.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Magas energiaszinted igencsak nyugtalanná tehet. Levezetése mindenképpen javítana a közérzeteden és a szellemi állapotodon is. Iktass be valamilyen fizikai tevékenységet, de a sport, a szabad levegőn is pompás lehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A fokozott önbizalom és a tetterő lehetővé teszi, hogy egyedül is hatékony legyél. Képessé válhatsz kellő nyomatékkal kifejezésre juttatni a nézeteidet, méghozzá anélkül, hogy szembekerülnél másokkal. Számodra fontos találkozásra is sor kerülhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan jó fizikai állapotban lehetsz a mai napon, hogy képes lennél megbirkózni az egész világgal is. Ha egészségi állapotod eddig nem volt valami rózsás, akkor nem kell aggódnod, mert a gyógyulás, a felépülés útjára léptél.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Próbálj meg tudatában lenni önmagadnak és minden lépésednek. Hajlamossá válhatsz ugyanis a lobbanékony és ingerlékeny viselkedésre. Különösen, ha rokonról, az otthonodról, a szomszédokról van szó. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kissé szeszélyessé válhatsz ezen a napon. Ez lehet az oka annak, hogy éppen azok a személyek menekülhetnek előled, akiket szeretsz, akik fontosak neked. Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki egykor talán fontos volt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre elsősorban családi körben. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak. A megoldáshoz le kellene ásnod a probléma valódi gyökeréhez.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kapcsolataidban könnyen előfordulhatnak érzelmi kitörések, különösen, ha tüntető érzéketlenséget tanúsítasz mások iránt. Ez mindenféle közeli kapcsolatodra jellemző lehet most, ezért figyelj saját magadra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Cselekedeteidet a mai napon tudattalan érzelmi hajtóerők vezérelhetik, amit mások visszasugározhatnak rád. Járj nyitott szemmel, hogy jobban megértsd önmagadat: mások tükröt tartanak eléd, melyben megpillanthatod a lelkedet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Hajlamossá válhatsz türelmetlenül sietni, vagy olyan kockázatot vállalni, amiről már most tudod, hogy nem kellene, mert belebukhatsz. Hallgass a megérzéseidre, mert az ösztöneid talán sohasem voltak még annyira jók, mint most. Rokonnal légy türelmesebb!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy valakinek a hatására szokatlanul zsémbes lehetsz, és ez konfliktusokhoz vezethet. Nem szabad mindent magadra venni, amit mondanak. Utazás nagyon jól sikerülhet, ha tanulsz, agyad úgy szívja magába a tudást, mint szivacs a vizet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Életerőd, valamint lelkes, pozitív hozzáállásod megkönnyítheti a kommunikációt és együttműködést az embertársaiddal. Ha shoppingolással töltöd a napod egy részét, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Különösen, hogy anyagilag jól járhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Légy nagyon óvatos elsősorban autóvezetés közben. A viselkedéseddel akaratodon kívül valakit felbosszanthatsz. Ha utazol, minden pompás lesz. Ha dolgoznod kell, akkor most nagyobb kedvet érzel a munkához. Főleg, hogy anyagilag jól járhatsz…