Horoszkóp 2017.11.25.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha utazásra kerülne sor, akkor pompásan érezheted magad az új élmények hatására. A mai napon felbukkanhat egy olyan személy az életedben, aki iránt korábban gyengéden érezhettél. Ez a találkozás az elégtétel érzésével ajándékozhat meg.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Elérkezik a pillanat, amikor kifejezésre juttathatod törekvéseidet mások előtt. Mivel ezt most minden cirkusz nélkül meg tudod tenni, elérheted azt, amit szeretnél. Érdemes lenne a mai napon több időt tölteni a szabad levegőn az időjárástól függetlenül.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hirtelen olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki egykor fontos volt. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozhat. Ismerj mértéket, ha falatozásról van szó!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A kemény fizikai erőfeszítés jelenti ma a legtöbb örömet számodra. Talán bele is zöldülnél, ha csak ücsörögnöd kellene. Ha párkapcsolatról van szó, akkor boldognak érezheted magad, hiszen a kedvesed olyan dologgal állhat elő, amivel örömet szerezhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Magabiztos, határozott és energikus lehetsz a mai napon. Jó alkalom kínálkozik arra is, hogy eszmét cserélj. Olyan dolgok juthatnak a füledbe, amelyek hatására átgondolhatsz mindent, és képes leszel változtatni azon, amihez eddig talán ragaszkodtál.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rengeteg energiával rendelkezhetsz, és ezt most nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységekre fordítani. Élvezni fogod a mai napon történő dolgokat, és képes leszel jól csinálni szinte mindent. Érdemes lenne többet mozogni a szabadban.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Csapatmunkára a mai napon nem vagy igazán alkalmas, ezért lehetőleg a dolgaidat végezd egyedül. Ha nem vágysz senkinek a társaságára, akkor mondj le még olyan találkozót is, amelyet talán hetekkel korábban már megbeszéltetek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Már csak az hiányzik, hogy egy betegség ágynak döntsön. Ezért jól tennéd, ha feltöltenéd szervezeted vitamin raktárait. Kedvez a mai nap a vizes tevékenységeknek, például áztathatnád magad gyógyvízben, vagy úszhatnál.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatók. Még az általában felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet egy rövidzárlat. Ne utasítsd el a kompromisszum lehetőségét, különösen a szoros társkapcsolatokban.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon magabiztosabb és rámenősebb lehetsz, ha azonban meg tudod állni, hogy ne csak önző érdekből cselekedj, akkor minden a lehető legjobban alakulhat. Olyan élményben is részed lehet, amely elgondolkodtathat, és másként láthatod talán még a saját életedet is.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Fokozott magabiztosságod és energikusságod révén most igen sokra viheted, és szinte bármit elérhetsz, amit kigondoltál. Magadhoz ragadhatod a kezdeményezést és eleget tehetsz feladataidnak. Ha társaságban töltöd az idődet, jól fogod érezni magadat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma bőséges energiával rendelkezhetsz, ezért jót tenne, ha valamilyen nehéz fizikai munkát vagy élénk sporttevékenységet végeznél. Kedvez az idő mindenféle ingatlanügylet bonyolításának, rokonnal is fontos dolgokat beszélhettek meg.