Horoszkóp 2017.11.24.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellemes lehet ez a mai nap, ugyanis olyan események történhetnek, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy egy váratlan találkozás villanyozhat fel. Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod ma panaszra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az önfegyelem a mai napon nem az erősséged, hajlamos lehetsz szertelenül költekezni, ami egyébként nem jellemző rád. Ha azonban fékezni tudod magad, akkor okosan, ésszerűen és nyereségesen fektetheted be a pénzedet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai nap remek arra, hogy társasági életet élj. De az is lehet, hogy kedvedre való emberekkel találkozhatsz, és a hatásukra olyan dologba bonyolódhatsz, amely a későbbiekben rendkívül sikeressé és elégedetté tehet. Balesetveszélyes a nap!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Mások is élvezni fogják a társaságodat, feltéve, ha nem kezded el hibátlannak beállítani magadat. Akaraterőd most gyengébb, ezért vigyázz, mit engedsz meg magadnak, különösen, ha társaságban vagy. Nagyobb vásárlásra kiváló a nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap nem kedvez a nagyobb vásárlásoknak. Tartanod kellene magad a családi, vagy a saját költségvetésedhez. Erős önkontroll híján lehetsz most, ezért válhatsz hajlamossá önmagad kényeztetésére és a túlköltekezésre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kellemes nap vár rád. Különösen akkor, ha képes vagy kellő önmérsékletet tanúsítani és semmit sem viszel túlzásba. Az érzelmeidet a mai napon nehezebben tudod kifejezni, és ez bonyolultabbá teheti a szerelmi életedet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ideje tisztázni partnereddel a problémákat és a kölcsönös elvárásokat a kapcsolaton belül. Vonzalmad ébredhet egy idősebb, vagy tőled teljesen különböző személlyel. Most ne kérj tanácsot senkitől.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Jó ez a nap arra, hogy anyagiakkal kapcsolatos ügyeket bonyolíts. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki számodra fontos dolgokat mondhat. A hallottakat felhasználva talán még egy régi, kezelhetetlen probléma is megoldódhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Mind a régebbi, mind az újabb kapcsolataid is stabilabbá válhatnak. A józanész felülkerekedhet a romantikán, képes lehetsz elfogulatlanul megoldani a nehézségeidet. A kezelhetetlennek tartott ügyekkel is most kellene foglalkozni, mert megoldhatod őket.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A most kezdődő kapcsolatokban valamilyen téren lényeges különbség mutatkozhat közted és a partnered között. De ez egyáltalán nem akadály a szövetség létrejöttének, amely feltehetően gyakorlatias, józan és szilárd alapokon áll majd.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Hajlamossá válhatsz félrevonulni és hideg fejjel mérlegre tenni a kapcsolataidat, illetve azok jelentőségét. E befelé tekintés önmagad mélyebb megértéséhez segíthet. Ennek hatására arra is rájöhetsz, az életeden hogyan, miként kellene változtatni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Furcsa nap lesz ez a mai! Egyfelől szólít a kötelességtudat, másfelől viszont szeretnél egy kicsit szórakozni is. Ha így van, akkor inkább maradj csak a kötelességeknél. Úgy sem éreznéd jól magad, ha csak úgy, egyszerűen ellógnál.