Horoszkóp 2017.11.23.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem kedvez az idő a nagyobb, fontosabb megbeszéléseknek, elméd ugyanis pillanatnyilag nélkülözi a kellő fegyelmezettséget, ezért a vitás ügyek rendezését halaszd máskorra. Viszont a nagyobb vásárlás lebonyolítására kiváló a nap.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A kapcsolataid ma barátiak, örömtelik lesznek. Ám a nagyobb problémák megoldását halaszd későbbre. Ha a párkapcsolatodban problémák annak, akkor ennek tisztázására, rendezésére kiváló ez a nap: az elért eredménnyel elégedett lehetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon kellemes meglepetésben lehet részed. Olyan valakit sodorhat utadba az élet, akivel a későbbiekben gyümölcsöző kapcsolatot ápolhatsz. Megeshet, hogy valakivel végérvényesen szakítasz. Nem tudsz neki megbocsájtani.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ne titkold az érzelmeidet mások előtt, hanem inkább oszd meg őket. Előfordulhat, hogy új kapcsolatra tehetsz szert, de jó ez a mai nap arra is, hogy kimozdulj és találkozz régi-új barátaiddal, és hogy élvezd a másokkal való kommunikációt.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az is lehet, hogy a mai napon legszívesebben a lábadat lógatnád, kevesebb kedvet érezhetsz a munkához. Pedig érdemes lenne a tettek mezejére lépned, mert olyan eredményt érhetsz el, amely miatt a későbbiekben sikeres lehetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon minden simán megy, jó hangulatban lehetsz, és a különböző történések alapján úgy gondolhatod, minden rendben van a kis világodban. Érdemes a mai napon intézni hivatalos ügyeidet, mert ez most gyorsan és a flottul mehet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A szépség iránti fogékonyságod a mai napon megnőhet, így aztán felettébb élvezetesek lesznek a művészetekkel kapcsolatos tevékenységek. Ha dolgoznod kell, akkor a munkához ma kevesebb kedvet érzel. Egészségedre jobban ügyelj.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Felébredhet benned a szexuális vágy és a szenvedély, a szex pedig kölcsönösen kielégítő lehet. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel elsősorban a testiség kapcsol össze. Ne tervezz vele közös jövőt.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon egyenlő arányban adhatod és kaphatod a szeretetet. Nem esik most nehezedre önmagadat adni és életkedveddel vonzást gyakorolhatsz az ellenkező neműekre. Szívesen forgolódsz társaságban, a kapcsolatok hasznodra lesznek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon képes vagy közvetlen módon viselkedni anélkül, hogy bántó lennél. A legtöbben értékelni fogják az őszinteségedet. Szexuális étvágyad is nőhet, de nem feltétlenül agresszív módon. Most kezdődő kapcsolat tartós lehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Összességében szerencsésnek mondható ez a mai nap, amikor olyan dolgok is sikerülhetnek, megvalósulhatnak, amelyekre már jó ideje vágyakozol. Ha változtatni kívánsz az életmódodon, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy megtedd az első lépést.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszak ígérkezik, beleértve az intim viszonyokat is. Élvezni fogod az emberek társaságát és ők is szívesen lesznek veled. Felbukkanhat egy régi barát, vagy szerető, akinek a hatására másként láthatod a világot.