Horoszkóp 2017.11.22.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon nem vagy valami szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, sikerre számíthatsz. Feltéve persze, ha őszinte leszel hozzájuk. Ha nyilvános szerepelésre kerülne sor, sikert érhetsz el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Szenvedélyes nap lesz ez a mai, amikor hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezel, és nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni. Ha egészségi gondod van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne izgulj, jó kezekben leszel.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon nagyon erősen igényelheted, hogy szeretetet adj és kapj. Gyengéd, oltalmazó és odaadó érzéseseket táplálhatsz. Kapcsolataidat most szorosabbra fűzheted, de nem alkalmas a nap arra, hogy tartósan elkötelezd magad.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Nem kedvez a nap annak, hogy most próbáld elsimítani a régi ellentéteket. Különösen nem a rokoni viszonyokban. Érzelmeid kicsúszhatnak az ellenőrzésed alól. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet a későbbiekben felhasználhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma még a legszemérmesebbek is minden nehézség nélkül kifejezhetik érzelmeiket, vonzalmaikat elsősorban a szeretteik iránt. Ugyancsak alkalmas a nap, hogy kedvező benyomást gyakorolj a tágabb és a szűkebb környezetedben élőkre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Vidám és barátkozó kedvedben lehetsz a mai napon. Mondd el másoknak is azt, hogy mennyire szereted őket, és figyeld meg, hogy a közlés hatására mennyire felderül majd az arcuk. Érdemes a nagyobb vásárlásokat most lebonyolítani.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindenféle üzleti ügy bonyolításának kedvez ez a nap. Arra is jó, hogy a közösségben, amelynek a tagja vagy, minden szempár rád szegeződjön. Egyesek úgy isszák a mai napon a szavaidat, mint sivatagi vándor az oázis vízét. Balesetveszélyes a nap!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Alkalmas ez a nap tárgyalások, fontosabb megbeszélések lebonyolítására. Elsősorban a férfiakkal jöhetsz jobban ki. Olyan találkozásban is részed lehet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a hangulatodra. Utazás remekül sikerülhet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vidám és barátkozó kedvedben lehetsz a mai napon. Érdemes lenne a pénzügyeket most bonyolítani, mert a sors is a kezedre játszik abban, hogy többlet jövedelemre tegyél szert. Ezáltal tartalékot is képezhetsz. Ajándékot köszönj meg.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy sikerül tisztázni magad, és ki tudsz evickélni egy roppant kellemetlen helyzetből. Most bármihez adhatod a neved, mert sikert sikerre halmozhatsz. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki önként segít neked.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon nem eshet nehezedre, hogy könnyed stílusban beszélj. Elmondhatod, miként érzel mások iránt, és ha kell, elsimíthatod az esetleges nézeteltéréseket. A mai napon befolyásolni tudod a közvetlen környezetedet, és ez boldoggá tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha kell, most rendezheted a másokkal kialakult problémáidat. Mindent könnyedén és jól meg tudsz oldani. Kommunikációs készségednek köszönthetően hatékony csapatmunkát végezhetsz és felettesedre is hatást gyakorolhatsz.