Horoszkóp 2017.11.21.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap leginkább a kreativitásról, az önkifejezésről szól. Engedd el és érezd jól magad! Legyen fontos az egészséged is. Vagyis mozogj többet, egyél vitaminokat, mert ezek hatására jól érezheted magad a bőrödben, és sikeressé válhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fogékony vagy a mai napon a szerelemre és vidámságra. Ma könnyen magadhoz vonzod azokat az embereket, akik valamilyen módon a segítségedre lehetnek. Kedvező benyomást tehetsz olyan emberekre, akiktől valamilyen módon függsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon némi elismerésre vagy jutalomra is számíthatsz elsősorban a szimpatikus fellépésed miatt. Kiváló ez a nap arra, hogy szívességet kérj, de ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor ennek is most kellene hangot adni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon társaságra vágyhatsz és élvezni fogod a barátokkal eltöltött órákat, sőt, ők is örülni fognak, hogy veled lehetnek. Még az is lehet, hogy most ismerkedhetsz meg valakivel, akivel a későbbiekben szoros kapcsolatot ápolhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon szívesen dolgozol együtt másokkal. Ha jó benyomást kívánsz tennie bárkire is, akkor erre is alkalmas a pillanat. Kreativitásod tényleg forrpontra juthat, használd ki a lehetőségeket. Esemény hatására önmagadat is ámulatba ejtheted.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Élvezd a pillanatot! Szíved csordultig lehet szeretettel, és talán többet kaphatsz, mint amennyit adsz. Pénzügyek tekintetében a helyzet magaslatán állhatsz: talán olyan bevételre is szert tehetsz, amelyet akár félre is tehetsz, a későbbi időkre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan napod lesz, amikor az idődet legszívesebben kikapcsolódással, lazítással töltenéd. Ám ha mégis dolgoznod kell, akkor jól ki tudsz jönni a kollégákkal, vagy azokkal, akikkel a munkád kapcsán találkozol. Nagyobb vásárlásra jó a nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Igen nehéz lesz megállni a mai napon, hogy ne kényeztesd magadat, de azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek, nehogy súlygyarapodás, emésztési zavar lássa kárát. Ha szülő vagy, akkor csemetéd olyan dologgal állhat elő, amelytől leeshet az állad is.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, ezért mindenkivel jól kijöhetsz. Barátkozó hangulatban leszel, de nem fogsz tolakodni. Ügyelj arra, hogy a vágyaid ne rántsanak olyasmibe, amit később megbánhatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kevesebb kedvet érezhetsz a munkához a mai napon. Hajlamossá válhatsz a fegyelmezetlen viselkedésre, ezért az lenne a legjobb, ha a mai napon szabadságot vennél ki. Ha ez nem lehetséges, vegyél erőt magadon, és lásd el a feladatodat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az alkotókészséged megvolna, csak a kellő fegyelem hiányzik, hogy ezt a hajtóerőt valami nagyszerű és konkrét dologra fordítsd. Állj készen, hogy talán a következő napok valamelyikén bepótold a hiányt. Közlekedéskor légy sokkal óvatosabb!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy a mai napon szerelmeskedő kedvedben lehetsz. Remek az idő arra is, hogy kimozdulj és szórakozz. Hívj fel, vagy írj egy olyan barátnak, akivel meg tudod beszélni a gondjaidat, és akitől eddig általában jó tanácsokat kaptál.