Horoszkóp 2017.11.20.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap a kommunikáció jegyében telhet, többnyire a te kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgaidat. Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz: olyan bevétel is ütheti a markod, amire nem számítasz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra, persze csak akkor, ha nem feledkezel meg arról, hogy meghallgasd a többieket is. Elméd éber és fáradhatatlan, világosan láthatod a céljaidat, tetteidet pedig siker koronázhatja.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon új élmények után áhítozol, és igencsak mehetnéked lehet. Fogd hát magad és utazz el, vagy tedd azt, amit szeretnél. Jól fogod érezni magad a bőrödben, és új élményekkel lehetsz gazdagabb.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az is lehet, hogy a mai napon nagyon be leszel táblázva, de termékeny nap vár rád. Ennek hatására kiegyensúlyozottság jellemző rád, a harmónia sugárzik majd rólad. Olyan hír is eljuthat a füledbe, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Fontos híreket kaphatsz a mai napon, de az is lehet, olyan dolgot kell megoldanod, amely kényesnek bizonyul. Remekül tudsz kommunikálni, a saját érdekeidet is pompásan tudod képviselni, így aztán most sikert sikerre halmozhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A kíváncsiságod a mai napon nem ismer határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet kereshetsz. Ha utaznod kell, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Minden szellemi tevékenység, kommunikáció és szervező munka szempontjából kedvező ez a nap. Olyan elhatározásra juthatsz, amelyet betartva a sors új ajtót tárhat ki előtted megélhetés szempontjából.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ragyogó alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy fontos megbeszéléseket folytass. Sőt arra is, hogy nemszeretem feladatokat végezz el. A szokásosnál többet kommunikálhatsz. Csak ne akard egoista alapon megközelíteni a dolgokat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Próbáld meg visszafogni magad ezen a napon, hogy ne kelts heves ellenállást. Ha viszont mások lépnek fel így veled szemben, vagy mégis problémák merülnének fel, inkább várj ki egy jobb napot álláspontod, véleményed elfogadtatásával.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy kopogtathat az ajtódon a múlt. Olyan dologgal kell foglalkoznod, amely miatt nem repesel az örömtől. Sőt, az is lehet, hogy kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Állj készen arra, hogyha kell, akkor megvédd magad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Képes vagy a mai napon a nyílt és világos párbeszédre, de véleménykülönbségek merülhetnek fel és ellenállásba ütközhetsz. Kompromisszumra van ilyenkor szükség, de ezt nem könnyű elérni. Barát vagy jó ismerős véleményét fogadd meg!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon jó alkalom kínálkozik arra, hogy akikkel „egy csónakban evezel”, azokkal megbeszéld a dolgaidat. Most jól tudsz kommunikálni érzelmi szinteken, és tisztában vagy az érzéseiddel is.