Horoszkóp 2017.11.19.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ne felejtsd el a mai napon felhívni egy ismerősödet, akinek ma valamilyen évfordulója van, mert örülni fog a megemlékezésednek. Mindenféle kapcsolatod, régebbi vagy újabb, közeli vagy lazább, most haszonnal kecsegtet. Értéktárgyaidra ügyelj, mert meglophatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Másokkal szemben tanúsított kedvességed és nagyvonalúságod hasonló reakciókat válthat ki a többiekből is. Olyan hír juthat el a füledbe, amelynek hatására elkezdhetsz nagyobb terveket készíteni. A jó hír, hogy a későbbiekben ebből többet meg is valósíthatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy új szerelmi kapcsolat kezdődik az életedben. De az is lehet, hogy a meglévő viszonyokban tisztázó beszélgetésre kerül sor, amely nagy változást hozhat kettőtök kapcsolatában. Művészi élmények lelki táplálékot jelentenek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Készen állhatsz a szellemi-lelki fejlődésre, tudatszinted tágítására. Kapcsolataid most e folyamat katalizátorává válhatnak. Egy új társ is feltűnhet a színen, aki a segítségedre lehet ebben. Szerencsejátékban tegyél próbát.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha tartózkodsz az arroganciától és nem feledkezel meg azokról az apró kis részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatsz belőlük és így egy igen hasznos időszakot teremthetsz magadnak. Barát a segítségedre lehet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló a pillanat a szerződéskötésekre vagy társulások létrehozására. A haszon kölcsönös lehet. Amennyiben jogi problémád van, akkor minden úgy alakul, hogy te elégedettséget érezhetsz. Érdemes lenne ma kipróbálni egy új receptet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Beléphet egy olyan új ember az életedbe, aki bizonyos szempontból a segítségedre lehet. A régi párkapcsolatokban elérkezik a pillanat, amikor tisztázhatóvá válhatnak régi dolgok is, amelyeket eddig talán a szőnyeg alá söpörtetek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem értél még el a siker tetőfokára, de jó irányba haladsz. Pozitív eredményekre juthatsz, csak ne válj arrogánssá vagy egocentrikussá, és ne akarj túl nagyot ugrani megfelelő biztonsági háló nélkül. Érdemes lenne új süteményreceptet kipróbálni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nagy ma az ambíciód és önbizalmad. Készen áll, hogy keményen megdolgozz a sikerért és úgy érezheted, csodákra van képes. Ez így is van, de hallgass meg másokat is, vedd figyelembe, hogy ők mit szeretnének.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolítására kiváló ez a nap. De az is lehet, hogy olyan valakivel kommunikálhatsz, akinek a tanácsát, ha megfogadod, akkor sikert sikerre halmozhatsz a későbbiekben. Utazás során légy körültekintőbb.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Légy óvatosabb elsősorban a házad tájékán, mert háztartási baleset kialakulására van most nagyobb lehetőség. Rokon olyan dologról beszélhet, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Próbál megőrizni a nyugalmadat, és mosolyogj.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan egészségi probléma alakulhat ki, amelyet komolyan kellene venni, mert így a szövődmény kialakulása elkerülhetővé válik. Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt boldognak érezheted magad.