Horoszkóp 2017.11.18.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, és ez akár a kapcsolat végét is jelentheti. Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermeked miatt az idegszálaid megfeszülhetnek, és talán még hangos szóváltásra is sor kerülhet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon minden idegszáladdal az egészségre kellene figyelned. Tölts több időt a szabad levegőn, sportolj és figyelj oda arra, hogy a táplálkozásod vitamindús legyen. Ma még a nem szeretem feladatokat is el tudod végezni, mert van hozzá kedved.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi viszonyok próbatétel elé kerülhetnek, és előfordulhat, hogy a kapcsolatnak vége szakad. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt egyik pillanatról a másikra olyan idegessé válhatsz, hogy vérnyomásod a magasba szökhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A családodban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt legszívesebben kifutnál a világból. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így elkerülheted, hogy olyat tegyél, amit később nagyon megbánhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rendkívül balesetveszélyes ez a nap, ezért légy óvatos, körültekintő. Olyan hír is eljuthat a füledbe, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Hajlamossá válhatsz olyan dolgokra igen mondani, ami meghaladják az erődet, emiatt nehéz helyzetbe kerülhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy a céljaid elérése érdekében módosítani kellene a terveiden, de ez egyúttal javítani fogja az esélyeidet. Sikeredet előmozdíthatja, ha világos a számodra, mit is akarsz valójában. Ha kollégával múlatod az időt, jól érezheted magad.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A meditáció és az önvizsgálat segít tisztázni életcéljaidat és fejleszteni az önismeretedet. A feltételek most adottak a hosszú távú tervek készítéséhez és sokat nyerhetsz azon, ha személyes szükségleteidet egyeztetni tudod másokkal, a környezeteddel.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek hatására mélyebb meglátásokra és önismeretre tehetsz szert, légy hát nyitott rá, és akkor bejön. Megtapasztalhatod, hogyan működik a gondolat teremtő ereje: ugyanis amire vágysz, megvalósul.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Személyes konfliktusok és hatalmi harcok származhatnak abból a fékezhetetlen törekvésedből, hogy te akarod megmondani másoknak, hogy mit tegyenek. Próbálj meg nyugton maradni, ne akarj mások rovására előnyhöz jutni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ne csalj, mert annak meglesznek a maga következményei, amelyek miatt roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Kerüld a veszélyes eszközöket, helyeket, helyzeteket és az olyan embereket, akik kihoznak a béketűrésből.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ambíciód feltámadhat és kész vagy a céljaid eléréséért keményen megdolgozni. Azonban heves ellenállásba és szóváltásokba ütközhetsz, amelyek hatalmi harcokhoz is vezethetnek. Kerüld az alattomos megoldásokat, mert visszaüthetnek rád.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Energiaszinted a mai napon megnőhet, így most pozitív változtatásokat hajthatsz végre az életedben. Sőt, sikereket érhetsz el, ha konstruktív módon hasznosítod erőidet és nem fecséreled el őket személyes csetepatékra. Nagyobb vásárlás kiváló ez a nap.