Horoszkóp 2017.11.17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Energiaszinted magas emiatt rengeteg munkát el tudsz most elvégezni. Különösen sikeres lehetsz akkor, ha valamilyen fizikai tevékenységről vagy csapatmunkáról van szó. Jól tudsz együttműködni másokkal, mások lesik minden szavadat, gondolatodat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A legjobban úgy tudod kihasználni ezt a napot, ha egyedül dolgozol a magad kedvenc területein. Tekintsd át a feladataidat és tervezd meg továbbfejlesztésüket vagy kivitelezésüket. Ha párkapcsolatban élsz, hirtelen elképesztő helyzet alakulhat ki.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A fizikai erőkifejtés ma minden szinten előnyösen hat a közérzetedre. Viszont a felettesednél most ne nyomulj, mert éppen az ellenkezőjét érheted el, mint amit szeretnél. Ha párkapcsolatban élsz, társad viselkedése miatt nehéznek érezheted az életet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ezt a napot legjobb lenne azzal tölteni, hogy képzeletben felidézed az előtted álló feladatokat átgondolod, hogyan fogj hozzájuk, illetve mihez kezdenél, ha veszélybe kerülne a kivitelezésük. Baráti kapcsolatban a viselkedésed csalódást okozhat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Találnod kellene valamilyen hatékony levezetést a túlfűtött energiáidnak és agresszivitásodnak, különben baleset vagy betegség érhet. Semmit ne tarts most magadban, dolgozd le a feszültségeidet valamilyen fizikai tevékenységgel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Konfliktusok és problémák adódhatnak embertársaiddal, de ne tüzelj csípőből senkire: tudd mit, miért teszel. Felismerve érzéseidet, pozitív irányba fordíthatod a dolgok menetét. Ha mások harciasan lépnek fel veled szemben, állj félre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat. Valószínűleg valamilyen kihívás érhet a mai napon, és ha gondolkodás nélkül cselekszel, könnyen elszúrhatod a dolgokat…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Igencsak ellenséges és agresszív indulataid támadhatnak a mai nap folyamán. Ha megpróbálod magadba fojtani őket, akkor baleset vagy betegség formájában jelentkezhetnek. Fejts ki erőteljes fizikai tevékenységet, vagy beszéld ki a gondokat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Azok a feladataid, amelyekben nyakig benne vagy, most gondolkodóba ejthetnek. Ha végig tudatában voltál annak, hogy mit, miért teszel, akkor szilárd talajon érezheted magad és ez sugárzóvá tehet. Ha nem, akkor talán ideje lenne újraszervezni a teendőidet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat a mai napon, hogy olyan konfliktusba kerülsz, amelyek rávilágít a gyenge pontodra. Vedd szemügyre, hogy tényleg annyira fontos-e mindaz, amiből olyan nagy ügyet csinálsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Főleg közeli kapcsolataid lehetnek robbanásveszélyesek ezen a napon. Figyeld meg, mi az, ami ingerel és feldühít. Sokat tanulhatsz így önmagadról és talán arra is rájöhetsz, hogy az, ami úgy feldühített nem is olyan nagy „durranás”.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma mindent meg akarsz tudni, még olyasmit is, amiről eddig azt hitted, meghaladná a szellemi képességeidet. E folyamat közben tapasztalni fogod látóköröd kitágulását. Itt az idő tehát, hogy leáss a dolgok mélyére és tényleg tanulj a történtekből.