Horoszkóp 2017.11.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Roppant balesetveszélyes ez a nap. Most nemcsak a közlekedés során sérülhetsz meg, hanem talán még egy kenőkéssel is megvághatod magad. Energiaszinted valahol a fellegekben járhat. Használd arra a napot, hogy az elmaradásokat felszámold.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. Még az is lehet, hogy boldogságodban a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Valakinek a kedvessége miatt érezheted magad elvarázsoltnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert ha kitudódnak, akkor nagyon nagy bajba kerülhetsz. Anyagi ügyeid a mai napon szerencsésen alakulhatnak. Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki miatt változtathatsz a nézeteiden.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Előfordulhat, hogy valaki olyan ajándékkal kedveskedik számodra, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Egy találkozás kellemes meglepetés lehet. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne izgulj, jó kezekben leszel.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nagyon élvezheted a mai napon mások társaságát és vidámságoddal magadhoz vonzhatod az embereket. Még az is lehet, hogy Ámor nyila fúródik a szíved közepébe. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy rendezd a vitás ügyeket.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Szinte mindenkivel szemben meleg, baráti érzéseket táplálhatsz, ennek köszönhetően egy új szerelmi kapcsolat is kialakulóban lehet. Szeretetre, békességre vágyhatsz, mindaddig, amíg az nem kerül túlságosan nagy erőfeszítésedbe. Ügyelj arra, hogy ne ess túlzásokba.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Jó lenne, ha többet foglalkoznál a családtagjaiddal, a szeretteiddel. Jó alkalom kínálkozik most arra, hogy tiszta vizet önts a pohárba, és rendezd az ügyeidet. Olyan hír is eljuthat a füledbe, amely lelki egyensúlyodat felkavarhatja.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Jó alkalom kínálkozik arra, hogy valakivel mindent megbeszélj, ami téged foglalkoztathat, vagy a szívedet, lelkedet nyomja. Ha olyan társkapcsolati problémád van, amiről eddig nem akartál tudomást venni, most már nem dughatod homokba a fejed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz és ezt hatékonyan fel is tudod használni a kreatív önkifejezésre. Legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz. A többiek most könnyen az idegeidre mehetnek, ami feszültté tehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nagyon energikus lehetsz, de egyúttal úgy érezheted, valamit tenned kell, különben felrobbansz. Ha nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában törhet utat magának, és ágynak dönthet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Láz, gyulladás vagy fertőzés alakulhat ki, amelyet kúrálj ki, és ha kell, akkor feküdj ki, különben később problémád származhat belőle. A munkához próbálj meg úgy hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Nem kell neked beleszakadni a feladatokba!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha nem tudod helyes mederbe terelni a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában törhet utat magának. Annyi fizikai erő feszülhet ma benned, hogy alig tudsz nyugton maradni. Baráttal összekülönbözhettek, ismerőst megbánthatsz.