Horoszkóp 2017.11.15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellemesen telhet ez a mai nap, több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ha párkapcsolatban élsz, akkor viszonyodra nagyon jó hatást gyakorolhat a pénzügyi helyzetednek az alakulása. Értékesebb ingóság vételére vagy eladására kiváló a nap.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Elméd pengeéles és jól tudsz koncentrálni a részletekre is. Hajlamos lehetsz azonban túlzottan magadra figyelni. Ne mulaszd el, hogy meghallgass másokat is, különben lemaradhatsz valami lényeges dologról is. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindenfajta kommunikációnak kedvez ez a nap, beleértve az adásvételt, tárgyalásokat és üzleti tranzakciókat is. Jól és pontosan tudod kifejezni magad. Ha elő kell adnod a nézeteidet nyilvánosság előtt, akkor minden flottul mehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha tanulmányokat folytatsz, akkor roppant sikeres lehet ez a nap. Nyitott, éber és fogékony vagy, ezért az agyad úgy szív magába mindent, mint szivacs a vizet. Egy rokonnal, aki sok bosszúságot okozott, ma ne próbálj meg kommunikálni, mert csak az erődet pazarolod.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló alkalom kínálkozik a mai napon az üzleti utazásra, de leginkább olyan kiruccanás tenne jót, amely szellemileg hathat rád ösztönzőleg. Művészi élmény hatására lelki energiaraktáraid feltöltődhetnek.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma képes lehetsz teljesen világosan kifejezni magad és közben meg tudsz hallgatni másokat is. De nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy önvizsgálatot tarts, mert ennek hatására jobban megértheted, milyen célok vezérlenek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan esemény történhet veled, amely a gondolkodásmódodat és nézeteidet is próbára teheti. Minden irányból záporozhatnak rád az információk és neked nagyon oda kell figyelni a rejtett finomságokra, hogy ki tudd olvasni mindazt, ami a sorok között van.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet rád a mai napon a jellemző. Ha tisztában vagy a saját nézeteiddel, akkor képes lehetsz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik, csak azt ne felejtsd el, hogy néha fékezni kellene a tempót.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Szinte végeláthatatlan eszmecserékkel telhet a napod, de legjobb, ha inkább a hallgatóság szerepét töltöd be. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni belőle. Ha nem, akkor fel kell készülnöd arra, hogy komoly konfliktus alakulhat ki az életedben.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az lenne az üdvös, ha megpróbálnál kompromisszumot kötni. Illetve meg kellene nyugtatnod a többieket arról, hogy te nem jelentesz rájuk nézve fenyegetést. Ha ennyit nem ér meg a dolog, akkor legalább próbálj meg tárgyilagosan viselkedni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szellemileg ösztönzőleg hat rád ez a nap. Fontos, hogy megőrizd objektivitásodat és odafigyelj mások véleményére. Ha kész vagy az együttműködésre, te is könnyebben szerezhetsz érvényt saját nézeteidnek. Ha utazol, kötélidegekre lesz szükséged.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz a mai napon. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására elgondolkodhatsz a saját jövődről. Nagyobb vásárlás most bonyolíts.