Horoszkóp 2017.11.14.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid olyan jól működhetnek, hogy érdemes lenne ezekre hallgatni, mert hatásukra a későbbiekben nagy sikereket érhetsz el. Emberi kapcsolataidban azonban nem alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd, ami feszültté tehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Pár hónappal ezelőtt megkezdett dolgaid most beérhetnek, egyesek viszont nem. Vedd tudomásul a veszteségeket és kezdd újra! Ne keseredj el, hanem inkább légy éber, mert ebből a helyzetből nagyon sokat tanulhatsz, később profitálhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ingatlannal kapcsolatos ügyletekbe csöppenhetsz, akár spekulációs céllal is. Kapcsolataid kellemesnek ígérkeznek, különösen nőkkel. Alkalmas lehet a pillanat arra, hogy megvitasd a kapcsolataidat azokkal, akiket nagyon szeretsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érzelmeid a mai napon jobban előtérbe kerülnek és ez esélyt ad a jobb megértésükre. Ha őszintén és bátran szembe tudsz nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét az életedben. Ha titkos viszonyt folytatsz, vitára kerülhet sor, ami szakításhoz vezethet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon érdemes lenne minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre, a pénzre koncentrálni. Megtörténhet, hogy új barátokra találhatsz, előfordulhat, hogy az egyikükkel talán még szerelembe is eshetsz. Ha nem, akkor egyéb előnyt élvezhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szokásosnál könnyebbnek találhatod az esetleges vagy társkapcsolati problémák rendezését és ennek most el is jött az ideje. Barátaiddal egy kellemes napot tölthetsz együtt. Áldás van minden külfölddel, vagy tanulmányokkal kapcsolatos ügyön.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon nyugodt, békés és csendes lehetsz és a kapcsolataidban is ezt kaphatod vissza. Az érzelem és az értelem tökéletes harmóniában van. A mai nap alkalmas arra, hogy mindenféle feszültséget elsimíts: a kapcsolataid jól működhetnek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása sosem vezet jóra, amint azt most látni is fogod. Az ingerlékenységed esetleg konfliktusok formájában törhet felszínre, főnököddel vagy rokonoddal szemben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Meglehet, hogy a mai napon belső és a külső világod egyensúlya felbillenhet, főleg érzelmi életed elhanyagolása következtében. Ráadásul olyan lépésre ragadtathatod magad, amely alig érthető és utólag nehéz lesz magyarázatot találni rá.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Szakmai és magánéleti összeütközésbe kerülhetsz, de az is lehet, hogy tudatos és tudatalatti vágyaid között támadhatnak feszültségek. Bárhogy is legyen, azt kell látnod, hogy nem szabad alárendelned egyik oldalt sem a másiknak.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyszerű alaklom kínálkozik, hogy a megélhetésben nagy lépést tegyél előre. Ha változtatni szeretnél, akkor itt a ragyogó alkalom: lépj a tettek mezejére. Amennyiben párkapcsolatban élsz, társadnak szüksége van a támogatásodra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A kommunikáció jegyében telhet ez a mai nap. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akire az elmúlt időszakban sokat gondolhattál. Az élet más területén is megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét: amire vágysz, azt megkapod.