Horoszkóp 2017.11.13.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan meglepetésben lehet részed, amely miatt örömödben talán a föld fölött lebeghetsz néhány lépéssel. De az is megtörténhet, hogy anyagi ügyeid pompásan alakulnak, és egy titokról is tudomást szerzel.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon újra töltődhetsz energiával, amire nagy szükséged lehet a következő napokban. Hiszen olyan feladatokat kell majd ellátnod, amelyhez nagy erőre lesz szükséged. Olyan hír is a füledbe juthat, amely feldobottá tehet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon remek alkalom kínálkozik arra, hogy átvizsgáld a céljaidat, a terveidet, és rájöjj, min és hogyan kellene változtatnod a siker érdekében. Az elkezdett dolgok jó eséllyel jól végződnek a számodra.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kapcsolataid a mai napon nyugodtak és kellemesek lehetnek, ebben az is közrejátszik, hogy igazi csapatjátékosként viselkedsz. Érdemes a mai napon lebonyolítani nagyobb vásárlásokat, mert anyagilag sokkal jobban járhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A megérzéseid fantasztikusan működnek, ezért hallgatnod kellene rájuk, mert így elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, illetve előnyre tehetsz szert. Ha anyagiakról van szó, akkor nem lesz okod panaszra: olyan helyről is jöhet a pénz, ahonnan nem várod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Energiaszinted a mai napon magasban lehet, ennek hatására mindennel könnyen megbirkózhatsz. Amennyiben utazol, körültekintőbbnek kellene lenned, mert roppant balesetveszélyes ez a hét. Pénzügyeid alakulása miatt nem lesz okod panaszra…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Úgy tűnhet, mintha valaki ellened dolgozna. Állj meg egy pillanatra, és lásd be, hogy ebben talán nincs is semmi szándékosság. Bárhogyan is legyen, mások lépései arra fognak késztetni, hogy bebizonyítsd a saját igazadat, és azt, hogy helyesen cselekszel.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon valamilyen nehézséggel kerülhetsz szembe. Ám ez a helyzet sem tart örökké, és amikor vége lesz, akkor újabb tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb, amelyeket felhasználva rendkívüli sikereket érhetsz el később.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A kihívás vagy belülről jön, vagy valaki más részéről ér téged. Alapvetően ez is egy lehetőség arra, hogy bebizonyítsd magadnak és másoknak, hogy a karmikus utadat járod. Néhány hónappal ezelőtti erőfeszítéseknek most fog beérni a gyümölcse.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Erőteljesebben kopogtathat a múlt az ajtódon. De az is lehet, hogy olyan régi dologgal kell szembenézned, amely nem lesz könnyű, és amely megváltoztathatja az egész életedet. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Energiáid a mai napon talán elapadhatnak, kissé kedvetlen, fáradt lehetsz. Emiatt érdemes lenne beiktatni a hétköznapjaidba rendszeres mozgást, mert ez feltöltheti lemerült testi és lelki energiaraktáraidat egyaránt. Ha vásárolsz, a legjobbkor teszed!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A személyes kapcsolataid és mindenféle kontaktusod most különös jelentőséggel bírhatnak. Nincs értelme ilyenkor kihátrálni belőlük. A munkában, megélhetésben olyan pompásan alakulhat minden, hogy ez a siker sugárzóvá tehet téged.