Horoszkóp 2017.11.12.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Megtörténhet, hogy úgy érzed, nem azt kapod, amit adtál, mintha valaki nem becsülné azt az áldozatot, amit hoztál. Ettől magányosnak érezheted magad, és úgy érezheted, mintha az érzelmeid megfagynának, ha az ő közelében vagy.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Azokat a viszonyokat, amelyekben eddig nem volt minden fenékig tejföl minden, most lezárhatod. Ha nem teszed, akkor csak a saját szenvedésedet hosszabbíthatod meg. Igaz, ezáltal olyan tapasztalatra tehetsz szert, aminek egy következő kapcsolatban hasznát veheted.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha utódra vágyakozol, akkor lépj a tettek mezejére, mert rendkívül termékeny a mai nap. Ennek köszönheted azt is, hogy olyan ötletek pattannak ki a fejedből, amelynek nagy hasznát veheted. Az életed új kerékvágásba kerülhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha olyan szerelmi kapcsolatot folytatsz, amelyben hárman vagytok, akkor a mai napon történő események hatására elgondolkodhatsz azon: érdemes-e folytatni, még nagyobb áldozatot hozni? Beszélj egy olyan valakivel, hasonló cipőben járt, és a tanácsát fogadd meg.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon vehetsz egy mély lélegzetet, mert olyan dolgokat tisztázhatsz, amelyek miatt új kerékvágásban folytatódhat az életed. Mindez hatással lehet az egzisztenciádra, méghozzá pozitívan. Bírságveszélyes a mai nap, légy óvatos.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mintha beindulna végre az, amire korábban olyan sok energiát fordítottál. Megtörténhet, hogy őrült hajsza kezdődik, és te azt tapasztalhatod, hogy versenyt futsz az idővel. Minden erődre szükséged lesz ahhoz, hogy elérd azt a sikert, amit várnak tőled.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem kedvez a mai nap külföldi utazásnak. Ha ez elkerülhetetlen, akkor jobb, ha tudod, olyan élmények érhetnek, amelyeket sohasem fogsz elfelejteni. Olyan személy jelentkezhet a nap folyamán, aki iránt egykor mélyen érezhettél.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Váratlan anyagi kiadásra kerülhet sor, ráadásul a munkahelyeden sincs minden rendben, mindehhez még el is túlozhatsz dolgokat, ezért a hangulatod eléggé ingadozóvá válhat. Olyan valakihez kell alkalmazkodnod, akit ki nem állhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A partnered azt várhatja tőled, hogy ne akarj neki tanácsot adni, hanem csak hallgasd őt végig higgadtan, türelmesen, és ami még fontosabb, megértően bólogass. Ha erre nem vagy képes, akkor minden esély meg van egy jó nagy veszekedésre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy kellemetlen érzések keríthetnek hatalmukba, és egy kissé szorongóvá válhatsz. Nyugalom, csak képzelődsz, a félelmeid teljesen alaptalanok. ha változásra kerülne sor, az inkább jót fog hozni, és végre felszabadulttá válhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Akár régi, akár új szerelmi kapcsolatról van szó, sajnos közrejátszanak benne az anyagiak, ami nem tesz jót a viszonyodnak. Hiszen amint felmerül bármelyikőtökben is az érdeklődés, mindketten elkezdhettek másfelé kacsintgatni. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha házas vagy, és úgy tartasz fenn szerelmi viszonyt, akkor életed párja erre rájöhet, és választás elé állíthat, amelyet jól meg kell gondolni, mert nemcsak őt, a közösen felépített otthont, de az ismerősöket, és partnered személyében a legjobb barátodat is elveszítheted.