Horoszkóp 2017.11.11.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítő helyzet.Váratlan fordulatok léphetnek fel a kapcsolataidban is. Ha rugalmas vagy, akkor ezek a helyzetek nem tudnak kimozdítani az egyensúlyodból, és minden rendben lesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jó lenne, ha a gondolataid nem a munka körül járnának, mert pihenésre, kikapcsolódásra lenne szükséged. A jövő héten olyan sok feladat vár rád, amelyek hatására az energiaraktáraid könnyebben lemerülhetnek. Ne erőltesd ma meg magad.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi kapcsolatok egén viharfelhők tornyosulhatnak, és olyan helyzet alakulhat ki, amelynek a hatására csak kapkodhatod a fejed. Ha szeretnéd ezt a viszonyt megtartani, akkor a mai napon ne mondj semmiről véleményt. Figyelj és hallgass!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor össze kell szedni magad, mert a figyelmed elkalandozhat, és olyan hibákat véthetsz, amelyek miatt megütheted a bokádat. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor minden másként alakul, mint ahogy tervezted.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan emberek társaságát keresheted, akik teljesen mások, mint amilyen te vagy. Az ő világlátásuktól, valamint az új és szokatlan helyzetektől felvillanyozódhatsz. Kiváló a nap vásárlásra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Általában nem szereted a változásokat, de a mai napon mégis arra a megállapításra juthatsz egy fontos ügyben, hogy változtatni kellene, mert nem mehet tovább a régi kerékvágásban. Jó lenne, ha a mai napon többet mozognál, mert ez jó hatást gyakorol testedre, lelkedre egyaránt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a partnered nyugtalanná, idegessé válhat, és ez rányomhatja bélyegét a viszonyotokra. Próbálj meg legalább te higgadt maradni, mert így átvészelhetitek ezt a nehéz helyzetet. Rokonnal légy sokkal kedvesebb, mint eddig.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha manipulációról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. A háttérben állva úgy mozgathatod az embereket, mint egy ügyes bábjátékos. Négylábú házi kedvenc miatt át kell szervezni a napodat, de az is lehet, hogy nem várt elfoglaltságod lehet miatta.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi viszonyokban nehéz helyzet alakulhat ki. Nagyon fontos, hogy magánéleteddel kapcsolatban ne kérj senkitől sem tanácsot. Egy régi kapcsolat emlékei is elemi erővel törhetnek fel. Nem érdemes miatta könnyet ejteni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány. Megeshet, hogy dolgoznod kell, de az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki iránt utálatot érezhetsz. Rokon elképesztően viselkedhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az lenne a jó, ha a mai napon lógatnád a lábad, és távol tartanád magad a munkától, ugyanis a következő időszakban rengeteg feladat szakadhat a nyakadba. Felmerülhet egy új lehetőség, amire igent kellene mondanod.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A pénzedre és az értéktárgyaidra a mai napon jobban kellene vigyáznod, mert meglophatnak, vagy olyasmire adhatsz ki pénzt, ami egyenlő az ablakon való kidobással. Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor minden úgy megy, mint a karikacsapás.