Horoszkóp 2017.11.10.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon érdemes lenne családi ügyekkel foglalkozni, mert olyan dolognak is pont kerülhet a végére, amely már jó ideje nem hagy nyugodni. Ha utazást tervezel, akkor már lázban éghetsz. Valakivel szemben nem lehetsz őszinte.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mindenféle új ötleted támadhat, a munkában pedig sokkal hatékonyabb lehetsz, mint az előző napok bármelyikén. Családi ügyek is foglalkoztathatnak, amiknek hatására átértékelheted az otthoni helyzetedet, és képes leszel a változtatásokat végrehajtani.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Alapos szervezésre van szükség ahhoz, hogy mindenre jusson idő, amit elterveztél. Azon kaphatod magad, hogy a múlton merengsz, és olyan gondolataid lehetnek, amelyek segítségével megoldhatod a jelen problémáját. Partnereddel a mai napon nehéz helyzet alakulhat ki.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon mindenféle új ötleted támadhat, amellyel a munkádat is hatékonyabban végezheted. És ez pompás, főleg ha figyelembe veszed, vannak szuper érzékeny munkatársak a közvetlen környeztedben. Azért mielőtt megszólalsz, számolj el hétig.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Remekül tudsz a mai napon aprólékos dolgokkal foglalkozni, és alkalmas az idő arra, hogy megbeszéld a problémáidat a kollégáiddal. A felettesed is nyitott az ötleteidre. Ha beteg személy van a családodban, akkor légy vele szemben önfeláldozó.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló a mai nap fontosabb megbeszélések lebonyolítására, szerződés aláírására, nagyobb vásárlásra. Az is lehet, hogy olyan dolgok körül foroghatnak a gondolataid, amelyek a jövővel kapcsolatosak, és amelyeket meg kellene osztanod egy közeli ismerősöddel.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Ne kapd fel a vizet, amikor kiderül, hogy mennyien vannak azok, akik nem kedvelnek, akik féltékenyek rád. Hiszen ez azt jelenti, hogy az életnek valamely területén rendkívüli sikereket arathatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Eredményes lépéseket tehetsz olyan dologban, amely nagyon fontos, amely már régóta foglalkoztat, és amely miatt szinte minden változik körülötted, veled. Baráti kapcsolat, amelyben átmenetileg volt távolságtartás, újra szorossá válhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Bármibe belekezdhetsz a mai napon, abban hallatlanul nagy sikereket érhetsz el a későbbiekben. Ne kérj segítséget egy olyan személytől, akivel az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól. Próbáld egyedül megoldani a gondodat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz mindent magadban tartani, pedig jobb lenne őszintén kibeszélni a dolgokat, és kapcsolatban maradni a valósággal. Hiszen ennek segítségével közelebb kerülhetsz éned mélyebb rétegeihez, és megértheted, mi, miért történik veled.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésben olyan változásokra van kilátás, amely érintheti a te feladataidat, sőt a keresetedre is hatással lehet. Ha szülő vagy, úgy érezheted, mintha csemetéd táncot járna az idegeiden. Őrizd meg nyugalmadat és nem lesz gond.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap a kommunikáció jegyében telhet. Olyan dolgokhoz is hozzászólhatsz, amihez semmi közöd, amiben nem kérték ki a véleményedet, de mindez nem fog érdekelni, hiszen a saját helyzetedről van szó, amit meg kell védened.