Horoszkóp 2017.11.09.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A környezetedben több a rosszindulatú és kétszínű ember, mint máskor. Sajnos a felettesed is azok közé tartozik most, aki megjegyzéseivel mély sebet ejthet a lelkeden. Megtörténhet, hogy a munkahelyeden új szabályokhoz kell igazodnod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Bármi történjék is veled a mai napon, az nagyobb hatást gyakorolhat rád és mélyebben fog érinteni, mint általában. Kedvez a mai nap külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Ha jogi ügyed van, készülj a harcra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan információ juthat a tudomásodra, amely megdöbbent, és amelyet a későbbiekben felhasználhatsz. Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel többet kellene törődnöd, teljesen mindegy, hogy mennyi idős. Szüksége van rád.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Úgy érezheted, mintha a munka, a kötelesség agyonnyomna. Nem teheted azt, amit szeretnél, és ez türelmetlenné tehet másokkal szemben, ezért ajánlott elszámolni legalább hétig, mielőtt megszólalsz, így nem bántasz meg senkit, és nem hozod kínos helyzetbe magad.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Muszáj lenne egy kicsit pihenni, egy picit önmagaddal foglalkozni, mert nem fogod bírni az iramot. Ha van testvéred, akkor vele is többet kellene törődnöd. Még akkor is, ha úgy érzed, minden szavad süket fülekre talál. Nem várt pénz állhat a házhoz!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek iránt. A párkapcsolatok ege továbbra is felhős lehet. Ha szülő vagy, csemetéddel kesztyűs kézzel kellene bánni…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Dilemmába kerülhetsz. Nem tudod, hogy folytathasd-e tovább mindazt, amit elkezdtél, vagy inkább állj le vele. De az is lehet, hogy úgy érezd, sokkal többet adsz, mint amennyit visszakapsz. Beszélj a gondjaidról egy kívülállóval.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy eluralkodik a káosz az életeden. De rendkívüli energiával rendelkezel, és rendet tudsz teremteni. A környezetedben többen úgy gondolhatják, te vagy Midász király reinkarnációja, amikor is bármihez nyúlsz, az arannyá változik.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha nincsenek hátsó gondolataid, szándékaid, ma mély benyomást tehetsz másokra, hála hatékony munkavégzésednek. Olyan intenzív élmények is érhetnek, amelyek hatására gyarapodni fognak az önmagadról és másokról szerzett ismereteid.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A belső éned tudni fogja, ha változtatni kellene valamit az életeden. Ezért hallgass most a megérzéseidre, és ennek megfelelően cselekedj. Biztos lehetsz benne, hogy ennek hatására olyan eredményt érhetsz el, amely miatt irigyeid száma annyi lesz, mint égen a csillag.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyon fontos, hogy bármilyen helyzet adódik, te tisztességes és becsületes maradj, mert így kerülheted el a veszteséget vagy a roppant kínos helyzetet. Pénzügyeid alakulása miatt nem kell aggódnod, mert minden neked tetsző irányban fog változni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nyitottabbá, érzékenyebbé válhatsz, ennek hatására működésbe tudod léptetni a telepátiát. Akire gondolsz, az hirtelen előtted teremhet. A megérzéseid a feletteseddel kapcsolatban is remekül működnek. Hallgass rájuk vele kapcsolatban is.