Horoszkóp 2017.11.08.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában bonyolult helyzet alakulhat ki, kolléga magatartása miatt válhatsz idegesebbé. De az is lehet, hogy hibát véthetsz, és ezért lehetsz feszült. Amennyiben orvosi vizsgálaton kell részt venned, ne aggodalmaskodj.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A kapcsolatodban az okozhat feszültséget, hogy túl nagyok az elvárásaid a pároddal szemben. Ha megpróbálod az ő szemével látni a világot, akkor képes lehetsz változtatni, és a kapcsolatod kiegyensúlyozottá válhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rokon vagy ingatlan miatt kerülhetsz nehéz helyzetbe. Próbáld megőrizni a hidegvéred, és a társadnak akkor se mondj ellent, ha pontosan tudod, hogy nincs igaza. Nem éri meg vitába szállni, mert óriási veszekedés lehet belőle.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan valakit sodorhat az utadba az élet, akit akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. A munkádat nagyon figyelmesen kellene a mai napon végezni, mert minden esély meg lesz egy komolyabb hibára, amely miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pénzügyek állnak a figyelmednek a középpontjában, ugyanis anyagi értelemben nem állsz a helyzet magaslatán. Az is lehet, hogy kockázatos vállalkozásba mész bele, ami miatt sajnos a későbbiekben nagyon megütheted a bokádat. A szerelmi életed egén viharfelhők tornyosulhatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mivel a mai napon hajlamos vagy hirtelen cselekedni, ezért elúszhatsz a teendőkkel. Fogd vissza magad, energiáidat koncentráld a lényegre. Ha ez sikerül, akkor a hosszú távú céljaid nem fognak ütközni a pillanatnyi tennivalóiddal.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon a lendületesség, a lelkesedés jellemző rád, amely miatt többen akarnak a közvetlen környezetedben tartózkodni. A szexuális elvárásaidnak a kedvesed nem tud megfelelni, ha pedig szingli vagy, ezért nehezebb társat találnod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha nem az anyagiakról szól a mai nap, akkor nem lesz okod panaszra. Ám ha a pénz központi témád lesz, akkor egy nagyon régi kapcsolatnak vége szakadhat. Egészségedre jobban vigyázz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában alakulhat ki nehéz helyzet. Egy váratlan szituáció hatására elgondolkodhatsz azon, van-e jövőd ezen a helyen. Változtatásra nem alkalmas a mai nap, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. Testi épségedre vigyázz!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem kedvez a mai nap külföldi utazásnak, illetve annak tervezgetésére sem. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelynek hatására csak kapkodhatod a fejed. Amit hallassz, azt tartsd te is titokban. Ha tanulmányokat folytatasz, nagy lehet rajtad a nyomás.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A barátaid, jó ismerőseid között vannak olyanok, akik meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Ezért bármi történik – akár pozitív, akár negatív dolog -, ne oszd meg senkivel, így elkerülheted a csalódást és a szakítást. Nagy energiáidat testmozgással vezesd le.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Felettesednek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Fogd vissza magad, ne mondj neki ellent, mert biztos lehetsz benne, hogy kihúzod nála a gyufát. Ha állásváltoztatás gondola fordul meg a fejedben, ezzel még várj, mert rosszabb helyre kerülhetsz, mint ahonnan távozol.