Horoszkóp 2017.11.07.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Szellemileg csúcsformában lehetsz a mai napon, agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak. Kiváló a nap arra, hogy régi témával előhozakodj. Most olyan sikert érhetsz el, amiről korábban még csak nem is álmodtál.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Csak akkor érhetsz el sikert, ha a háttérben maradsz, és onnan mozgatod a szálakat. Mindez elsősorban a megélhetéssel, az egzisztenciális sikerekkel kapcsolatos. Pénzügyeid is úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai nap bővelkedik szellemi és fizikai energiákban, amelynek nagy hasznát veheted. Ne várd azonban, hogy a többiek lépést tudjanak tartani veled. Talán egyedül kellene dolgoznod, mert így érheted el azt, amit kitűztél magad elé.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz a mai napon és kihívásként fogadhatsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát. Önbizalmad és fizikai energiáid miatt sikert sikerre halmozhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon valakit meg kell győznöd álláspontod helyességéről, vagy azt meg kell védened mások előtt. Mindkettőt nagyon jól fogod csinálni. Nem kétséges: ennek minden percét élvezni is fogod!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A béke és nyugalom azon is múlik, hogy mennyire vagy képes alávetni magad a társad akaratának. Ha nem szállsz vele szembe, akkor béke és nyugalom honolhat a kapcsolatban. Valakivel egy pillanat alatt összeveszhetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban elérkezik a pillanat, amikor őszintén szembe kell nézni a problémákkal. Sőt, a szőnyeg alá söpört gondokkal is foglalkozni kell, mert nem fogjátok megoldani a gondokat, és a kapcsolat véget is érhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálni, mert az életnek ezen a területén arathatsz sikereket. Kolléga olyan dologgal állhat elő, amelytől talán még az állad is leeshet. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi kapcsolatok jövője azon múlhat, hogy képesek vagytok-e az őszinte beszélgetésre. Ha igen, akkor olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amely az elmúlt időben sok gondot okozhatott. Ha szülő, gyermekedre figyelj jobban.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, mert amihez nyúlsz, az arannyá változik. A nagyobb vásárlásokat is érdemes lenne a mai napon bonyolítani, mert szuper lehetőséget sodorhat az utadba az élet. Régi kedvesedről hírt kaphatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz, és kihívásként fogadhatod azokat a dolgokat, amelyeket korábban problémának gondoltál. A megoldásához most kellő energiával, és erővel rendelkezel.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Önbizalmad és energiáid a magasba szökhetnek a mai napon. Úgy érezheted, mintha az egész világot egy kézzel meg tudnád ragadni, és magadhoz tudnád ölelni. Viszont pénzügyek terén nem árt most a nagyobb óvatosság!