Horoszkóp 2017.11.06.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jó napod lesz, több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Még az is lehet, hogy titokban kell cselekedned, és ha ez sikerül, akkor olyan óriási eredményt érhetsz el, amely miatt igazán büszke lehetsz önmagadra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon te leszel az állatövben az igazság bajnoka. Ráadásul a sors is kezedre játszhat abban, hogy szinte mindenki neked adjon igazat. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, amelynek hatására előre léphetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon sikeres lehetsz a munkában. Felettesed nyitott az ötleteidre, a mondandódra, így könnyebben el tudod érni mindazt, amit már jó ideje szeretnél. Ha pénzről van szó, akkor összébb kellene húznod a nadrágszíjat, hogy jusson mindenre, amire kell.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amely miatt úgy érezheted, viszonyotok fordulóponthoz érkezhet. Rokonnak légy a segítségére, még akkor is, ha esetleg korábban mélyen megbántott. Tedd félre a sértődöttséget, és bocsáss meg neki.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napod nagy részét orvosi rendelőben töltheted. Nem biztos, hogy a saját problémád miatt, mint inkább hozzátartozó vagy közeli ismerős miatt. A munkahelyeden olyan téma merülhet fel, amelyet könnyedén megoldhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatok alakulása miatt a mai napon elégedettséget érezhetsz. Még az is lehet, hogy valaki szeretné lehozni neked a csillagokat is az égről. Viszonozd az érzéseit, és merülj el a szerelem tengerében. Anyagiak terén nagyobb óvatosságra lenne szükség.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy önvizsgálatot tarts, ennek hatására jobban megértheted, hogy mi, miért történik veled, illetve arra is rádöbbenhetsz, hogy a kedveseddel miért is sodort egymás mellé benneteket a gondviselés.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelem édes angyala köröz a fejed fölött. Légy egy kicsit nyitottabb, elfogadóbb, helyezd picit lejjebb a lécet, így át tudja ugrani az a személy, akivel akár az életedet is le tudod élni… Baráttal légy kedvesebb, főleg, ha sokat köszönhetsz neki.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkahelyeden olyan beszélgetésre kerülhet sor, amely kapcsolatban lehet a jövőddel. Előfordulhat, hogy új helyzethez, vagy új emberhez kell alkalmazkodnod, ami nem esik nehezedre. Párkapcsolatban nehéz szituáció jöhet létre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma nagyon fontos lesz az első benyomás, ezért légy visszafogottan elegáns, így ugyanis közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy a vágyad valóra váljon. Egészségedre jobban ügyelj, nehogy ledöntsön valamilyen betegség a lábadról.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon nagyon jól fogsz kommunikálni. Teljesen világosan ki tudod magad fejezni, és őszinte érdeklődéssel tudsz mások felé fordulni. Nagyon jó hallgatóság vagy, aminek hatására egy újabb baráti kapcsolatra tehetsz szert.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Fokozott szellemi energia és aktivitás lehet rád jellemző ezen a napon. Aminek hatására olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyekről korábban úgy gondoltad: meghaladhatják az erődet. Külföldi utazás remek lesz. Egy barátról döbbenetes dolgok derülhetnek ki.