Horoszkóp 2017.11.04.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A meglévő párkapcsolatban hiába beszélsz a társadnak, mondandód süket fülekre találhat. Pedig bölcs lenne, ha megfogadná, amit mondasz, mert így elkerülhet egy kínos helyzetet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Előfordulhat, hogy a család létszámában változás történik. Ha már megtörtént, akkor olyan gondolatok motoszkálhatnak a fejedben, amely nemcsak a te, hanem az egész família jövőjével kapcsolatosak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan jó hírt hallhatsz, hogy úgy érezheted, ezt meg kell osztanod az egész világgal. Ennek hatására még olyannak is elárulhatod az örömödet, akivel talán már hosszabb ideje nem kommunikáltál.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi kapcsolatokban kisebb feszültség alakulhat ki, de ha engedsz a párodnak ismét helyreállhat a rend. A munkahelyeden kolléga magatartása miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan ajándékot kapsz, amelyre nem számítottál. Vagy olyan kedvező helyzetbe kerülhetsz, amely nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg is nagy jelentőséggel bír, és amely boldoggá tehet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megeshet, hogy olyan valakivel kell felvenned a kapcsolatot, akivel az elmúlt időszakban, ha nem is csúnyán, de nem a legjobban viselkedtél. Pókerarcra van szükség, ha eredményt szeretnél elérni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kollégák között vannak olyanok, akik miatt még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Ráadásul a felettesed is raplisabb, az ő ingadozó hangulatához nem lesz könnyű alkalmazkodni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai nap legfontosabb feladata, a szenzációsnak minősülő hír megtartása, és nem gyors kikotyogása. A szerelmi viszonyokban szemedre kerülhet a rózsaszín szemüveg, illetve olyan mélyen érezhetsz, mint talán még soha.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Figyelned kellene jobban a táplálkozásodra, mert előfordulhat, hogy emiatt alakulhat ki problémád. Ráadásul most visszatérhet egy makacs tünet, amelyet korábban talán ügyesen kezeltél.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Barát nehéz szituációba kerülhet – kérés nélkül próbálj meg segíteni. A hálájára mindenképp számíthatsz, és talán ennek köszönhetően kerülhetsz a megélhetésben is igen előnyös helyzetbe.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Felbukkanhat egy olyan személy, akit akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Rokon magatartása miatt is idegessé válhatsz. Egy kis mozgás jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon nehezedre eshet az őszinteség, mert pontosan tudod, hogy ezzel valakit nagyon megbánhatsz. Viszont ha nem mondasz igazat, azzal is sértődést válhatsz ki. Így aztán nem lesz könnyű egyensúlyozni.