Horoszkóp 2017.11.03.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Iszonyatos mennyiségű munka várhat rád, amelyek elvégzéséhez részletes időbeosztásra lenne szükséged. Egy rokonnak nagy szüksége van a támogatásodra, tehát ne hagyd cserben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még akkor is innod kell, ha nem vagy szomjas, vagy nem kívánsz semmiféle folyadékot. Ugyanis előfordulhat, hogy ez okozhatja a fejfájásodat. Ne adj senkinek kölcsön semmit, mert nem fogod visszakapni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kétségtelen tény, hogy volt már jobb napod is, mint ez a mai. Még sok a bizonytalanság az életedben, amely feszültebbé tehet. Beszélj a gondjaidról egy barátnak, ez már önmagában nagy segítség lesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Minden megtörténhet ezen a napon. Még az is, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt hálát adhatsz a gondviselésnek, hiszen ennek hatására az életedben pozitív változások vehetik kezdetüket.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A régi párkapcsolatokban hatalmába keríthet az egyedüllét érzése. A friss kapcsolatokban boldognak érezheted magad, talán képes leszel a föld felett lebegni néhány lépéssel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A korábbi szerelmeddel jöhetsz újra össze, de az is lehet, hogy egy olyan kaland szereplője jelentkezhet az életedben, akitől nem akarsz semmit. Ne legyél vele túlságosan udvarias, mert ezt félre értheti.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Napirenden lehetnek most a váratlan, idegesítőnek is bátran nevezhető helyzetek. Próbáld megőrizni a hidegvéred, így elkerülheted, hogy olyasmit tegyél, amit később megbánhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megeshet, hogy éppen azzal kerülsz közelebbi kapcsolatba, akit kiszemeltél magadnak, illetve akivel csak „nézegettétek” egymást már egy ideje. Ha belebonyolódsz a viszonyba, zűrzavaros lesz az életed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Meg kellene próbálnod józanul gondolkodni. Félretenni az érzelmeket, és hideg fejjel felmérni: milyen jövője van a kapcsolatodnak? Baráttól ne kérj tanácsot, mert amit ad, abban nem lesz sok köszönet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Egy olyan személy, aki különbözik tőled, és akiről úgy gondolhatod, hogy kiegészítitek egymást, nagyobb szerephez juthat az életedben. Egészen pontosan a magánéletednek a főszereplője lehet…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy megfordul a fejedben a munkahely változtatásnak a gondolata. Mielőtt a tettek mezejére lépnél, beszéld ezt meg a családoddal, ugyanis a változtatás hatására rájuk is nagyobb teher nehezedhet majd.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy felfázás vagy hólyagproblémák bosszanthatnak. Ne kezelgesd saját magad, hanem fordulj orvoshoz. Már ma készülődhetsz a hétvégére, amely fantasztikus lesz!