Horoszkóp 2017.11.02.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Alapvetően nem leszel rossz hangulatban, hiszen azok a helyzetek, amelyek bizonytalanok voltak, most biztosak lesznek. Ráadásul az otthoni körülmények pozitív irányban változhatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Valaki kellemetlen helyzetbe hozhat azzal, hogy félreértelmezi azt, amit te mondasz. De gyorsan tisztázhatjátok a dolgot, és megszűnhet a feszültség, ezáltal a kedved is jobb lesz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagy átalakulások előtt állhatsz, az egzisztenciában olyan események történhetnek, amelyek miatt fülig érhet a szád. Ami a pénzügyeket illeti, váratlan kiadásra kerülhet sor.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A meglévő kapcsolatokban a partnered igyekszik a segítségedre lenni, mégpedig olyan módon, hogy kicsit kevesebb időt tartózkodik otthon, mert olyan ügyön dolgozik, ami növeli majd a bevételeket.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A párkapcsolatokban adódik némi feszültség, talán azért, mert neked nem tetszik valami, és ennek hangot is adsz, amire a társad megsértődhet. A szerelmi viszonyokban egyik féltékenységi jelenetet követi a másik.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy az időjárási frontra a szervezeted azonnal reagál, például fejfájással. A szabad levegőn, laza mozgásra lenne szükség, ami a testi, lelki állapotodra is jó hatást gyakorolhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, nem leszel könnyű helyzetben, mert a társad makacsul ragaszkodhat a nézeteihez. Mivel képtelen a toleranciára, nemcsak téged, hanem önmagát is nehéz helyzetbe hozhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy egy baráti kapcsolat végleg megszűnik, és az élet rövidesen bizonyítja, hogy nem érdemes miatta túlságosan búslakodni. Ha utazol, fantasztikus élményben lehet részed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Alapvetően optimista vagy, még a legnehezebb helyzetekben is meglátod a jót, és történhet bármilyen esemény, gyorsan felül tudsz rajta emelkedni. Sőt, képes vagy másokat is megnevettetni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A meglévő viszonyokban nagy lesz az összetartás. Ha kilométerekben jelentőse távolságra vagytok egymástól, akkor örömmel tapasztalhatod, hogy a kapcsolatotoknak jót tesz a távolság…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha egyszerre több ágyban űzöd kisded játékaidat, nem lesz könnyű úgy összeegyeztetni a dolgokat, hogy ne bukj le. De az is lehet, hogy régi, nagy szerelem emlékei tolulnak fel a lelkedben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kezedben van a lehetőség, hogy erősebbé tegyél egy olyan kapcsolatot, amelyről most érezheted úgy: mindennél fontosabb. A konyhában fantasztikus teljesítményt nyújthatsz.