Horoszkóp 2017.11.01.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért hallgass rájuk, mert így kerülhetsz el egy kellemetlen helyzetet. Baráti kapcsolat miatt feszültebbé válhatsz. Érdemes lenne háromig elszámolni, mielőtt megszólalsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A kellemes meglepetés napja is lehet ez a mai. De az is lehet, hogy te jössz rá valamire, és ennek hatására olyan lépésre szánhatod el magad, amellyel nagy örömet szerezhetsz másoknak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Vannak a környezetedben olyanok, akik miatt még az is lehet, hogy kinyílhat a bicska a zsebedben. De megtörténhet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel nehezen találhatod a közös hangot.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon olyanokkal találkoznál, akik közel állnak hozzád. Ha van testvéred, akkor miatta nagyobb terhek kerülhet ismét a válladra. De az is lehet, hogy a szomszédod járhat táncot az idegeiden.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha családi körben töltöd ezt a napot, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Még az is lehet, hogy valaki ajándékkal kedveskedhet neked. Ha szülő vagy, csemetéd miatt elégedettséget érezhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem foglalkoznál a pénzzel. Ha az anyagiak nem állnak a középpontban, akkor nagyon jól érezheted magad. Az emlékek elemi erővel törhetnek fel, ami miatt akár könnyezhetsz is.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki korábban sokat jelentett neked. Utazás során minden a legnagyobb rendben lesz. Szórakozással feltöltheted az energiaraktáraidat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Vannak olyanok a környezetedben, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Szedd össze magad, és próbálj mosolyt erőltetni az arcodra, mert ellenkező eseten újabba ellenségre tehetsz szert.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is megtörténhet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. A családod tagjaival kiáshatod a csatabárdot, és ez miatt a hangulatod nem mondható rózsásnak.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Elmerülhetsz a múltban, az emlékekben. Olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyek miatt másként láthatod a jelent, és a saját helyzetedet. Egy régi ismerőst, akire újabban sokat gondolsz, hívj fel.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Minden esély meg lesz arra, hogy olyan valakivel találkozz, akit nagyon kedvelsz, és akivel nagyon jót beszélgethetsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt elégedettséget érezhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap a nagy tervek készítésének. Ami azt jelenti, hogy ami most kipattan a fejedből, azt a későbbiekben meg is valósíthatod. Régen látott ismerős tűnhet fel a színen.