Horoszkóp 2017.10.31.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Képes vagy pár óra alatt többet tenni, elintézni, mint mások napok alatt. A felgyorsult tempódat azonban nem mindenki tudja követni, légy tekintettel rájuk is. Sőt, azt se feledd, hogy a hirtelen cselekvések könnyen balesethez vezethetnek!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Házas- vagy élettársaddal nem értetek mindenben egyet, főleg akkor, ha gyermekkérdésről van szó. Ráadásul a családtagok sem úgy viselkednek, ahogy elvárnád tőlük.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Problémát okozhat, hogy te sem úgy állsz hozzá bizonyos témákhoz, ahogyan azt másoktól elvárnád.  Ha képes vagy szeretettel teli viselkedést és anyagi biztonságot biztosítani, akkor minden változni fog.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Sok feladatot kellene ma ellátnod, nemcsak a munkahelyeden, hanem otthon. Ezzel amellett, hogy a rokonok kedvében járhatsz, olcsóbban is megúszhatsz bizonyos dolgokat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon talán összejön a legszebb álmod. Ha gyermeket szeretnél, vagy a vállalkozásodban előre lépni, ha a szerelmi életedben szeretnél változást, most minden lehet!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Lehet, hogy olyan személlyel ápolsz barátságot, akitől korábban talán még a nem létező szőrszálaid is felálltak. Ugyanakkor tudod, hogy ebből a kapcsolatból sokat profitálhatsz, ezért összeszorítod a fogad és teszed a dolgod.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon talán úgy érezheted, hogy nem azt kapod, amit adtál, mintha valaki nem becsülné azt az áldozatot, amit hoztál. Így aztán hatalmába keríthet a magányosság érzése.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy lázas megbetegedés dönthet le a lábadról, és annyira legyengülhetsz, hogy jártányi erőd sem lesz. A pénzedre jobban vigyázz, mert veszteség érhet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Újra felmerülhet benned, hogy talán le kellene zárni egy kapcsolatot, és ezzel új fejezetet nyitni az érzelmi életedben. Kolléga figyelmetlensége, lustasága miatt duplán fáradhatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan hír juthat a füledbe, amelynek hatására változat a véleményed. Sőt, az is lehet, hogy olyan dologról mondhatsz le, amelyhez már egy ideje körömszakadtáig ragaszkodhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, együttélésekben kissé feszültebb lehet a helyzet, amelynek oka lehet akár a te, akár a párod feledékenysége. Ha őszintén beszéltek, elkerülhetitek a konfliktusokat. Amennyiben orvosi rendelőbe látogatsz, légy türelmes.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Vegyél egy mély lélegzetet, és vágj mosolygós képet ahhoz, ami a munkahelyeden és a családodban is történik. Különösen akkor, ha beteg személy is van a környezetedben, mert szükség van a derűdre.