Horoszkóp 2017.10.30.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó embereket, helyzeteket. Tartsd nyitva a szemedet és a füledet, mert egy jó lehetőséget sodorhat most az utadba az élet, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Barátkozó és gyengéd hangulatban lehetsz a mai napon, és ezt környezeted is viszonozni fogja. Jó ez a nap mindenféle társas összejövetelre, és az esetleges társkapcsolati problémákat is most rendezni tudod. Úgy, ahogy szeretnéd.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Egy új barátság vagy szerelem köszönhet rád a mai nap folyamán, de az is lehet az erőteljes pozitív kisugárzásodnak köszönhetően olyanokat vonzhatsz magadhoz, akikkel jól érezheted magad, és akik később a segítségedre lehetnek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Vidám hangulatban lehetsz a mai napon, egyszerűen jól érezheted magad a bőrödben, és erős késztetést érezhetsz arra, hogy másokat is felvidíts. Élvezni fogod mások társaságát is. Most nem jellemző rád a visszahúzódás, inkább a barátkozás.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon félre tudnád tenni a kötelezettségeidet, és lazítanál. Kiváló ez a nap a befektetésekre, a szerződések kötésére, hivatalos ügyek bonyolítását, utazásra, közlekedés során is minden gyorsan és flottul mehet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az állatövben a mai napon te lehetsz a legszerencsésebb. Még az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amelyről el sem mered hinni, hogy mindez veled történik meg. Örömödet ne oszd meg senkivel, mert irigyekben bővelkedik a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben, ám hajlamossá válhatsz túl sokat megengedni magadnak, amiből később problémáid adódhatnak. Tölts minél több időt a szeretteiddel, a barátaiddal. Kolléga irigysége előtt döbbenten állhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem vagy ma igazán olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudnád fogni magad. Mindezek tetejébe figyelmetlenné, szórakozottá válhatsz, aminek hatására könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon általánosságban elmondható, hogy minden rendben lesz. Élvezni fogod barátaid vagy közeli ismerőseid társaságát, és előfordulhat, hogy találkozol valakivel, aki később fontossá válhat a számodra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon még azokra is nagy hatással lehetsz, akikkel egyébként megszokott gyűlni a bajod. Nagyszerű ez a nap a közös munkára a társaddal. Ha szabadságon vagy, akkor nagyon jól érezheted magad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, varázslatos pillanatokat élhetsz át a gyermeked miatt. De az is lehet, hogy a vállalkozásodban, a munkádban történhetnek olyan események, amelyek miatt minden okod meg lehet az optimizmusra, a boldogságra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Sikert sikerre halmozhatsz, amely miatt irigyeidnek a száma annyi lehet, mint égen a csillag. De az is lehet, hogy olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt örömkönnyek gördülhetnek le az arcodról.