Horoszkóp 2017.10.29.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon sokat fogsz kommunikálni és többnyire te kezdeményezed majd a beszélgetéseket. Úgy érezheted, hogy muszáj megbeszélni a dolgokat, ezáltal kedvező benyomást tehetsz most mindenkire.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Elméd éber és fáradhatatlan, világosan láthatod a céljaidat, a szándékaidat. Új élmények után is áhítozhatsz és igencsak mehetnéked lesz. Fogd hát magad, és kelj útra. Persze, csak ha lehet. Ha nem, akkor tölts több időt a szabadban.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Jól fogod érezni magad a mai napon, és minden bizonnyal rengeteg élményben lesz részed. De az is lehet, hogy olyan feladatot kell elvégezned a mai napon, amelyet talán már hosszabb ideje halogattál. Egy hír hallatán döbbenten állhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Termékeny nap vár rád, legalábbis az információcsere szintjén. Kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy megbeszélést folytass egy olyan személlyel, aki hatással van a megélhetésedre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden szellemi tevékenység, kommunikáció, szervezést igénylő feladat lebonyolítására kedvező a mai nap. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Amit most elsajátítasz, arra életed végéig emlékezni fogsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szokásosnál többet fogsz kommunikálni a mai napon, de ne akard egoista alapon megközelíteni a dolgokat. Próbáld meg visszafogni magad, hogy ne kelts heves ellenállást másokban. Művészi élmények kellemessé tehetik a napot.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy annyira be leszel ma fogva, hogy ettől túlzottan felidegesítheted magad. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, különben csak hanyag munkát végezhetsz, és a figyelmetlenség balesethez, sérüléshez vezethet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Képes leszel a mai napon a nyílt és világos párbeszédre, de véleménykülönbségek merülhetnek fel, és ellenállásba ütközhetsz. Kompromisszumra van szükség, amit nem lesz könnyű elérni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jó alkalom kínálkozik arra, hogy megbeszéld azokat a dolgokat, amelyek már jó ideje foglalkoztathatnak. Különösen nagy szükség lenne arra, hogy egy olyan baráttal kommunikálj, akivel korábban szoros volt a kapcsolatod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben teljesen őszintén és becsületesen jársz el másokkal szemben, könnyebben meg tudod valósítani az elképzeléseidet. Érdemes lenne egy új receptet kipróbálni. Ha vendégségbe készülsz, ne felejtsd el a házigazdát dicsérni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy valakivel egy hullámhosszon lehetsz, és talán félszavakból is megértitek egymást. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki a későbbiekben fontos szerepet játszhat az életedben, a megélhetésedben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon a kapcsolataid javítására. De az is lehet, hogy olyan művészi élményben lehet részed, amely talán még a gondokodásodra, a véleményedre, az ízlésedre is hatással lehet.