Horoszkóp 2017.10.28.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid a mai napon átlagon felül működhetnek, ezért jól tennéd, ha erre hallgatnál, mert elkerülhetnél egy kellemetlen helyzetet, illetve ki tudnál használni egy jó lehetőséget. Közlekedés során valaki felbosszanthat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor pompás lehet ez a mai nap, a társaddal olyan dolgokban is közös nevezőn lehettek, amely miatt talán korábban még vita volt közöttetek. Művészi élmények feltöltik szellemi és lelki energiaraktáraidat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan hír juthat a füledbe, hogy a döbbenettől talán még az állad is leeshet. De megeshet az is, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel szemben az első pillanatban talán ellenszenvet érezhetsz, ám ez rövid idő alatt megváltozhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is megeshet, hogy a meglévő kapcsolatokban hangozhatnak el olyan mondatok, amelyek miatt boldogságot érezhetsz, és bátran tervezgethetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napot a családod tagjaival töltenéd, mert nagyon jól érezheted magad velük. Olyan hír juthat el hozzád, amelyen sokat gondolkodhatsz, és amely által valami nagyon jó dologra döbbenhetsz rá.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon belebonyolódhatsz egy olyan vitába, amit jobb lenne elkerülni, mert a következmények igencsak kellemetlen szituációba sodorhatnak. Ha a mai napon bonyolítasz vásárlást, azt nagyon jól teszed…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Több lehet a bevételed, de az is megtörténhet, hogy jutányosan vásárolhatsz, vagy valaki ajándékkal kedveskedhet. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan találkozásban lehet részed ma, amely igazán a kedvedre lesz. De az is megtörténhet, hogy olyan beszélgetésbe bonyolódhatsz, amely roppant hasznos lehet a későbbiekben. Művészi élmény felvillanyozhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Pénzügyeid a mai napon jól alakulhatnak, ezért érdemes lenne minden fontos vásárlást most bonyolítani, illetve, anyagi terveket készíteni a jövőre nézve. Baráti társaságot élvezhetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha közösségben töltöd a mai napot, akkor pompásan érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel a későbbiekben szoros és jó kapcsolatot ápolhatsz. Egy régi barátot a mai napon kellene felhívnod.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz ellenedre a munka. A legjobb lenne, ha társaságban töltenéd az időd nagy részét, mert a szituációt rendkívüli módon élvezhetnéd. Olyan dolog is az eszedbe juthat, amit később meg tudsz valósítani.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Csak bátran tervezgess a mai napon, mert amit most kitalálsz, azt meg is tudod valósítani. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor a mai napon tanulni kellene, mert az agyad úgy szívhatja be az új tudást, mint szivacs a vizet.