Horoszkóp 2017.10.27.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon nagyon szeretetteljes, barátságos lehetsz, és mindaddig jól mennek a dolgok, amíg nem válasz túlságosan birtoklóvá. A munkában, megélhetésben is roppant sikeres lehetsz. Még az is lehet, hogy éghet a kezed alatt a munka.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Ami nem csak azt jelenti, hogy nagyobb bevételre tehetsz szert, hanem azt is, hogy jutányosan vásárolhatsz, vagy olyanra adsz ki, ami idővel növeli az értékét.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dolog pattanhat ki a fejedből, amelyet később felhasználhatsz, és roppant sikeressé válhatsz ennek a hatására. Olyan valakivel is találkozhatsz, akinek az irigysége, rosszindulata előtt döbbenten állhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érzelmi kapcsolatokra törekedhetsz a mai napon, mindegy hogy jó vagy rossz-e ez a kapcsolat. Inkább a jóra számíthatsz, de mindenképpen alkalmad lesz önismereted fejlesztésére. Kolléga viselkedése előtt értetlenül állhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél, igyál és túlköltekezd magad, nagyon kellemes nap várhat rád. Keresd a többiek társaságát – ha jó megfigyelő vagy, sokat tanulhatsz még az esetleges negatív történésekből is.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ingerlékenyebb és türelmetlenebb lehetsz a mai napon, amely problémák kialakulásához vezethet. Ám ha képes vagy fegyelmezni magad, akkor akár rendkívüli teljesítményre is képessé válhatsz. Balesetveszélyes a nap!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon az elhamarkodottságra és a lobbanékonyságra is. Csak a magad feje után akarsz menni. Mágnesként vonzhatod a hasonló lelkiállapotban lévő személyeket. A sikerhez hidegvérre van szükség.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon éppen úgy tudsz egyedül is dolgozni, mint másokkal közösen, de mindenképpen szükséged lesz bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán a többiek is szívesen fognak veled együttműködni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Magadhoz vonzhatod az erős, bátor embereket, hiszen ilyen vagy a mai napon te is. Minden kapcsolatodban könnyen ki tudod fejezni magad, és ez a siker záloga. Baleset- és bírságveszélyes ez a nap, légy óvatos és tartsd be a szabályokat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Fellépésed a mai napon rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor lehet. Kedved támadhat, hogy nekiláss még a nemszeretem feladatoknak is, amelyet pillanatok alatt meg tudsz oldani. Egy régebben elkezdett munkát is befejezhetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Energiaszinted a mai napon a magasba lendülhet, ezért célszerű lenne olyasmit csinálni, amivel ezt a hihetetlenül nagy erőt le tudod vezetni. Kedvez az idő költözködésnek, lakás vagy ház körüli munkáknak, selejtezésnek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Lobbanékony és ingerlékenyebb lehetsz a mai napon, ezért tartózkodnod kellene a heves mozdulatoktól, mert ezek balesethez vezethetnek. Próbálj meg higgadt maradni, így kerülheted el, hogy olyan valakivel vessz össze, akivel nem kellene.