Horoszkóp 2017.10.26.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Konfliktus alakulhat ki a saját igényeid és szükségletei között. Beszélj nyíltan erről, és állj készen a kompromisszumra. Ne légy se beletörődő, se tétlen, illetve légy haragtartó sem. Ne hagyd, hogy a rosszkedv magával rántson.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az energia a mai napon így vagy úgy a felszínre törhet. Nem árt azonban vigyázni, mert az elfojtások akár baleset formájában is jelentkezhetnek. Tanuld meg pozitívan kifejezni magad, ez felszabadító erőt is jelenthet, amelynek hatására laza és rugalmas lehetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon lázongó hangulatban lehetsz, ami értelemszerűen problémák forrása lehet, főleg a hatalmi pozícióban lévőkkel szemben. Meg kell találnod a válaszvonalat az elszánt ellenállás és egy valóban felszabadító erejű álláspont képviselete között.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon csinálj valami mást és izgalmasat, különben a sors teszi majd ezt meg veled, aminek nem biztos, hogy örülni fogsz. Szellemi alkotókészséged ma fokozottabbá válik. Érdeklődő, képzelet gazdag és éber lehetsz most.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az érzésekre hangolódva képes leszel érzelmi támogatást nyújtani mások számára, de nem kizárt, hogy te magad is vágyakozhatsz erre. Ha anyagiakról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: egyszerűen jól tudsz bánni a pénzzel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Jól érezheted magad a régi, megszokott tárgyak körében. Azonosíthatod magad mindazzal, amit birtokolsz, azokkal a tárgyakkal, amelyek számodra valamilyen érzelmi értéket hordoznak. Megtalálhatod azt is, amiről úgy gondoltad: elveszett.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Rengeteg kommunikációra nyílhat a mai napon lehetőség, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. Főleg nőkkel szemben kerülhetsz így kapcsolatba. Próbáld elkerülni a konfliktust.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családodhoz fűződő kapcsolataidat, vagy magadban meditálj belső működésedről és viselkedési mintáidról. A humor ma átsegít a nehéz helyzeten.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Túlzottan érzelmes és szubjektív lehetsz ahhoz, hogy most bölcs döntéseket tudj hozni pénzügyi befektetések vagy spekulációs ügyletek tekintetében. A legjobb az lenne, ha még tudnál egy kicsit várni, mert az idő most neked dolgozik.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Mélyebb érzelmi életet élhetsz, amelyet nem kell véka alá rejteni. Ez a fajta hozzáállás most minden kapcsolatodban viszonzásra is találhat. A közvetlen környezetedben valaki fontos szerephez juthat a te életedben, ami jó hatással lesz rád.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermekednek sokkal több figyelmet kellene szentelned. Gondoskodó természeted most erősebb lehet, mint korábban bármikor, talán ezért is érzel késztetést arra, hogy a családod kedvében járj. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan személlyel hozhat össze a sors a mai napon, akit akkor szeretnél látni leginkább, amikor a hátad közepét. De az is lehet, hogy valaki megjegyzést tehet rád – ne vedd a szívedre. Nem az a fontos, hogy mit, hanem az, ki mondja.