Horoszkóp 2017.10.25.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon alapos munkát végezhetsz, szervezetten és tervszerűen láthatod el a feladataidat. Mivel most odafigyelsz a részletekre, így nem érhet semmi negatív dolog. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Miden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek szempontjából. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, talán kedvezően vásárolhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagyszerű alkalom kínálkozhat a mai napon arra, hogy szemügyre vedd életedet, a terveidet, a családodat, foglalatosságaidat, a környezetedet vagy bármit, hogy lásd mi az, ami működik, mi az, ami nem. Ez után hozz döntést.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ez a mai egyike azon napoknak, amikor legszívesebben meglógnál a munkahelyedről. Úgy érezheted, agyon nyom a munka, a kötelesség és emiatt nem csinálhatod azt, amihez igazán kedvet érezhetsz, amiben sikeres lehetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben, következésképp nem lesznek zökkenőmentesek a hatalmi pozícióban lévő emberekhez fűződő kapcsolataid. Be kellene látnod, hogy nem feltétlenül ők korlátoznak téged.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindenki maga teremti meg a maga valóságát. Saját választásod vagy elképzelésed lehet a saját korlátod. Gondold át a helyzetedet. Vajon tényleg helyesek-e a feltételezéseid? Válaszolj őszintén a saját kérdésedre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Újra és újra ellenőrizned kellene a veled szemben támasztott követelményekről alkotott előítéleteket. Légy türelmes, nagy önfegyelemre lenne szükség, és megnyílik előtted az út, amely a saját utad, a karmikus feladatodhoz visz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Energiaszinted a mai napon könnyen padlóra kerülhet. Talán úgy érezheted, mintha a körülmények súlya alatt roskadoznál. Tekintsd át újra saját választásaidat és vállalásaidat. Lehet, hogy nem várnak tőled túl sokat…

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha kell, akkor próbálj meg segítséget kérni, mert ez lelket önthet beléd, és feltöltheti az energiaraktáraidat. Dilemmába kerülhetsz, mert nem tudod, hogy mennyit kellene adnod azért, amit valakitől kaptál.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon elszigeteltnek érezheted magad, elvágva a külvilágtól, mint aki képtelen vagy nem hajlandó erőfeszítéseket tenni a kapcsolatfelvétel érdekében. Próbálj meg alkalmazkodni másokhoz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A legrosszabb, amit ma tehetsz, ha bebújsz a páncélod mögé, mint valami beijedt teknős. Még ha nem is érzel kedvet hozzá, akkor is indulj el és lépj érintkezésbe másokkal. Ne hagyd, hogy bármi elvegye, elrontsa a kedved.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap legfontosabb feladata, a kapcsolataidnak egyensúlyba hozása. Ezt a legjobban úgy érheted el, ha teljesen őszinte maradsz és megköveteled, hogy mások is éppen így viselkedjenek veled szemben. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.