Horoszkóp 2017.10.24.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid átlagon felül működhetnek a mai napon. Érdemes lehet ezekre hallgatnod, így kerülheted el a nehéz helyzetet, vagy tudod kihasználni azt a nagyon jól lehetőséget, amelyet most sodorhat utadba az élet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon sokat fogsz kommunikálni, többnyire te leszel a kezdeményező. Úgy érezheted, hogy muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat, ráadásul rendkívül közlékeny lehetsz. Kedvező benyomást tehetsz másokra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Elméd éber és fáradhatatlan, világosan látod a céljaidat, ami azért jó, mert így sokkal gyorsabban megvalósíthatod mindazt, amit elterveztél. Előfordulhat, hogy új élményekre vágyakozol, és ezt az álmodat a sors most teljesíti.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben utazásra kerülne sor a mai napon, akkor jól fogod érezni magad, és minden bizonnyal rengeteg élménnyel leszel majd a gazdagabb. Pénzügyek dolgában most a helyzet magaslatán állhatsz, ami boldoggá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon nagyon be leszel táblázva, de termékeny nap vár rád. Érdemes a fontosabb megbeszéléseket a mai napra időzíteni, mert kommunikáció terén a helyzet magaslatán állhatsz, minden remekül mehet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A kíváncsiságod a mai napon nem ismer határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet kereshetsz, és meg is találhatod. Utazás során légy sokkal óvatosabb, mert roppant balesetveszélyes ez a nap, amikor megsérülhetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Minden szellemi tevékenység, kommunikáció, szervező munka és tárgyalás szempontjából kedvező ez a mai nap. Új tanulmányokba kezdhetsz, vagy eredményes vizsgát tehetsz. Érdemes a nagyobb vásárlásokat is ma bonyolítani.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szokásosnál most többet fogsz kommunikálni. Ne akarj egoista módon megközelíteni dolgokat, próbáld meg visszafogni magad, hogy ne kelts heves ellenállást. Ha mások lépnek fel így veled szemben, próbálj meg higgadt maradni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon annyira be leszel fogva, hogy ettől túlzottan felidegesítheted magad. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, különben csak hanyag munkát fogsz tudni végezni, és a figyelmetlenség balesethez vezethet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon kompromisszumra lesz szükség, amelyet nem lesz könnyű elérni. Mindeközben nagyon jól tudod a saját érdekeidet is képviselni, és így elérheted a céljaidat. Váratlan találkozás kellemes lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy azzal a személlyel hoz össze a sors, akinek a szava miatt előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Jó alkalom kínálkozik ma arra, hogy megbeszéld a dolgokat azokkal, akikkel valamilyen formában „egy csónakban evezel”. A mai napon nagyon jól tudsz kommunikálni, és tisztában vagy a saját érdekeddel, így fantasztikus eredményt is elérhetsz.