Horoszkóp 2017.10.23.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompásnak nevezhető ez a mai nap, ha nem dolgozol, hanem csak a lábadat lógatod. Esetleg olyan dolgokkal foglalkozol, amelyek örömet szereznek, amelyekkel feltöltheted lemerülőben lévő energiaraktáraidat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Szerencsésnek mondható ez a mai nap, hiszen több dolog is úgy történhet, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Előfordulhat, hogy központi témád lesz a pénz, amelyből most van elég. Olyasmire is költhetsz, ami boldoggá tesz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon dolgoznod kell, ami nem esik nehezedre. De az is lehet, hogy olyan dologba vágod a fejszédet, amely miatt többen irigyelni fognak a következő időben. Tölts több időt ma a szabad levegőn.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan boldognak és elégedettnek érezheted magad, mint eddig talán soha, vagy nagyon régen. Egy régi-új ismerőssel gyorsan megtalálhatjátok a közös hangot, ez is sokat dobhat a hangulatodon.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha a családtagokkal töltöd a mai napod nagy részét, akkor nagyon jól érezheted magad. Valakinek a szeretete, a ragaszkodása szintén boldoggá tehet. Olyan hír is eljuthat a füledbe, amelyet előtt döbbenten állhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A megérzéseid átlagon felül működhetnek, ezért jó lenne, ha most hallgatnál rájuk, mert így elkerülhetnél egy kellemetlen helyzetet és ki tudnád használni a sors által most nyújtott előnyöket, jó lehetőségeket.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan dologra találhatsz rá, amelyről korábban úgy gondoltad: elveszett. De az is lehet, hogy a pénz lesz a mai napon a központi témád, amelyből nincs annyi, amennyi most neked elég lenne.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel tölts több időt, most boldog pillanatokat élhettek most át. Valaki iránt olyan érzéseid támadhatnak, amely előtt te magad is döbbenten állhatsz. A pénzedre jobban ügyelj.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemes meglepetésben lehet részed a mai napon. Ha dolgoznod kell, akkor a munkához próbálj meg úgy hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Ha nincs semmi dolgod, akkor csak lógasd a lábad, és töltsd fel lelki energiaraktáradat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes lenne a mai napot barátok, jó ismerősök körében eltölteni. Ha tagja vagy egy közösségnek, akkor örömteli pillanatokat élhettek át együtt. Ha dolgoznod kell, akkor éghet kezed alatt a munka. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Vannak emberek, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg ezekhez a személyekhez jó képet vágni, mert nincs szükség arra, hogy ellenségre tegyél szert. Ha szülő vagy, töltsd időd nagy részét a csemetéddel.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Érdemes lenne olyan dolgokkal foglalkozni a mai napon, amelyek boldoggá tesznek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a hangulatodra. Olyan valakivel kommunikálhatsz, akinek a tanácsát meg kellene fogadnod.