Horoszkóp 2017.10.22.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán soha nem volt még annyira fontos a párkapcsolat, mint a következő időben. Te leszel az, aki nagyobb erőfeszítéseket tesz a partneréért, és ez most nem esik nehezedre. A környezetedre is nagyon nagy hatást gyakorolhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az lenne a jó, ha a mai napon megpróbálnál pihenni, erőt gyűjteni, mert a következő időszakban olyan feladataid lehetnek, amelyek elvégzéséhez óriási energiára lenne szükség. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Sikeres időszak veheti most kezdetét, amikor olyan dolgok is megvalósulhatnak, amelyekről talán már le is mondtál. Ha párkapcsolatban élsz, most semmi sem zavar a társadban. Még az sem, amit korábban elviselhetetlennek tartottál.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Jól tennéd, ha a mai napon azokkal az emberekkel töltenéd az időd nagy részét, akiket szeretsz. De talán még jobb lenne, ha most az otthonod szépítésével foglalkoznál. Megszabadulnál azoktól a dolgoktól, amelyek már nem kellenek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A rokonaiddal töltheted az időd nagy részét, de az is lehet, hogy olyan dolgokkal foglalkozhatsz, amelyek nem annyira neked fontosak, mint inkább azoknak, akiket mindennél jobban szeretsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Érdemes a mai napon nagyobb vásárlásokat bonyolítani, mert most anyagilag nagyon jól járhatsz. De a nagyobb tervek készítésének is kedvez ez a nap, mert ami ötlet most kipattan a fejecskédből, azt később meg is tudod valósítani.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kellemes meglepetés napja is lehetne ez a mai, amikor olyan dolgok történhetnek veled, amelyek miatt méltán vagy optimista. Kedvez az idő kultúrával kapcsolatos tevékenységeknek, amelyek ellazítanak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Vannak olyanok a környezetedben, akiknek a viselkedésétől kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert ez segíthet hozzá a sikerhez. Ha utazol, vagy tanulmányokat folytatsz, akkor a dolgok alakulása miatt elégedett lehetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A következő időszakban a barátok fontosabbá válhatnak, mint eddig. Az is lehet, hogy olyan valakivel fogod feleleveníteni az ismeretségedet, akivel korábban sokat lógtatok együtt, de az utóbbi időszakban ritkábban találkoztatok.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon, ha egy mód van rá, akkor ne a munkával, a megélhetéssel foglalkozz, hanem lazíts. Töltődj fel, mert a következő időszakban iszonyatosan nagy feladatok várhatnak rád. Az életedben új fejezet veheti kezdetét.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Összességében kellemesen alakulhat ez a nap, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Az is lehet, hogy a gondolataid a holnapi nap körül foroghatnak. Ne aggódj a jövőd miatt, a dolgok a legnagyobb rendben lesznek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A megérzéseid tökéletesen működhetnek, ezért jó lenne, ha úgy cselekednél, ahogyan azt az ösztöneid súgják. Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd, vagy ahogy tervezted.