Horoszkóp 2017.10.21.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napod kellemesen telhet, többen lehetnek azok, akik keresik a kedvedet. A következő időszakban a párkapcsolatodra irányulhat a figyelmed. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor a sors összehozhat álmaid hercegével(nőjével).

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A következő időben minden figyelmed a munkára irányulhat. A kollégák között vannak olyanok, akikkel összeakaszthatod a bajszodat. De az is lehet, hogy sokkal többet kell majd dolgoznod, mint eddig bármikor. Ezért, ma pihenj!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A következő időszakban meglepő dolgok történhetnek, amelyek miatt nagyon jól érezheted magad a bőrödben. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek hatására feltöltheted energiaraktáraidat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A következő időszakban megtörténhet, hogy rokon miatt kerülsz nehezen kezelhető helyzetbe. Az otthonodban kerülhet sor csatározásra olyanokkal, akiket szeretsz. Próbáld meg visszafogni magad.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Soha nem voltak még annyira fontosak a kapcsolatok, mint most. A sors olyan helyzetbe hozhat, hogy egy rendkívül gyümölcsöző ismeretségre tehetsz szert. Az illető hatására minden félelmed el tudod engedni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindig is fontos volt a pénz, de a következő időszakban még lényegesebb lehet. Hiszen olyan dolgokra kell kiadnod, amelyek elkerülhetetlenek, és amelyek a jövődet sikeressé tehetik. A párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a következő napokban, hetekben a társad állhat a figyelmednek a fókuszában. Ha szingli vagy, esetleg elégedetlen vagy a meglévő viszonyoddal, akkor a sors a segítségedre lesz, hogy képes légy változtatni ezen.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz összes a sors, akivel talán fél szavakból is megértitek egymást. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt olyan dologba is belemehetsz a mai napon, amire egyébként nemet mondanál.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemesen alakulhat a mai napod akkor, ha nem vársz el senkitől semmit. Egyszerűen hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled. Baráttal közös program remekül sikerülhet. Rokonnal szemben légy türelmesebb.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A következő időszakban minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre, az egzisztenciára koncentrálhatsz. De az is lehet, hogy a feletteseddel most tudsz megbeszélni olyan dolgokat, amelyek már hosszabb ideje foglalkoztathatnak.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A következő időszakban hosszabb távú terveket bátran készíthetsz, mert ennek jött el az ideje. Illetve, amit most elhatározol, azt a későbbiekben végre is tudod majd hajtani. Hívj fel egy régi barátot, és tölts több időt a szabadban.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Jól tennéd, ha a mai napon nem csinálnál semmit, csak pihennél, lógatnád a lábad, és ha van házi kedvenced, akkor vele foglalkoznál. Mert ezek a tevékenységek tölthetik fel lemerülőben lévő energiaraktáraidat.