Horoszkóp 2017.10.20.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Figyelmednek a fókuszába a mai napon a pénz kerülhet, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Ha párkapcsolatban élsz, akkor próbálj meg magadra nyugalmat erőltetni, mert a párod nehezen viseli az izgága viselkedésedet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Összességében a mai napod jónak mondható, hiszen több dolog is alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. De megtörténhet, hogy olyan valakivel találkozol, aki nagyon jó hatással lehet a kedélyállapotodra is. A pénzedre viszont jobban vigyázz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindig is fontos szerepet játszottak az életedben a kapcsolatok, ez a mai napon még lényegesebb lehet. Olyan valakivel kommunikálhatsz, aki rendkívül hasznos dolgokat mondhat – ezeket felhasználva nagyon jól járhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben talán még táncra is perdülhetsz. Ha valamit szeretnél már jó ideje elérni, akkor a mai napon kellene ezzel előállni, mert mondandód nyitott fülekre találhat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kellemes események történhetnek ezen a napon, még olyan dolog is megtörténhet, amelyre talán már jó ideje vágyakozol. Ha szülő vagy, a csemetéd olyan kérdéssel állhat elő, amelyre hirtelen nem is tudod a választ.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Energiaszinted a mai napon igen magas lehet, ennek köszönhetően olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyet talán már jó ideje halogatsz. Az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek minden szava aranyat ér.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon kommunikációs nehézségek alakulhatnak ki, ezért nagyon fontos, hogy egyértelműen és világosan fogalmazz. Így kerülheted el, hogy olyan helyzetbe kerülj, amelyből csak nagyobb veszteséggel tudsz kikászálódni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nagyon jól rá vagy hangolódva mások igényeire, segíteni is szeretnél nekik, amennyire persze csak lehet. Részt vehetsz ilyen célból alakult csoport munkájában is. A munkahelyeden több az irigy személy, mint eddig bármikor.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Éberebbnek kellene lenned a mai napon, mert valaki igyekszik becsapni, és kárt okozni. Kellemes meglepetésként érhetnek egy olyan személynek a szavai, akivel az utóbbi időben nem ápoltál jó kapcsolatot. Értéktárgyaidra vigyázz!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat, hogy a céljaid elérése érdekében módosítanod kell a terveiden, de ez egyúttal javítani fog az esélyeiden. Sikeredet előmozdíthatja, ha világos számodra, mit is akarsz valójában, és mindezt kivel szeretnéd megoldani.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A meditáció és az önvizsgálat segíthet tisztázni életcéljaidat és fejlesztheti az önismeretedet is. De az is megtörténhet, hogy a sors most hozhatja eléd azokat az embereket, akiknek a segítségével tartós sikert érhetsz el.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A feltételek most adottak hosszú távú tervek készítéséhez és sokat nyerhetsz azon, ha személyes szükségleteidet egyeztetni tudod másokéval. De most mélyebb meglátások segíthetnek abban, hogy a saját utadon járj.